Lillaamej

Ska upp om bara några få timmar. Men jag...

Kategori:

Ska upp om bara några få timmar. Men jag kan inte sova, jag ältar historia efter historia i min hjärna, de svider i mina ögon och sömnen är ett måste , men jag känner mig så slut i huvudet nu. Jag vill vidare nu och lämna allt som står för idiot bakom mig , men hur? Jag har tagit mig långt här i från men vill längre , kalla de storhetsvansinne men jag är tame Fan värd så mycket mer!

Åhoj i värmen :) ... Ja , för här är ...

Kategori:

Åhoj i värmen :) ... Ja , för här är de soligt och varmt ... Vart och badat vid bryggan ... Fortfarande inte hemma utan borta ... Ska väl ta mig ett glas vitt eller två i dag med , får se om de blir middag ute i kväll , mysigt i så fall. Kram kram och skål!

Härligt de här :) sitter just nu i solen...

Kategori:

Härligt de här :) sitter just nu i solen och njuter av ett iskallt glas vitt och funderar väl inte så värst mycket ... Jag står upp för mig själv just nu och känner hur solen steker , vet vad som saknas , men njuter av livet ändå ... De här behövde jag att ta ett tåg i väg mitt i natten och bara andas ... Jag älskar att min spontana sida är tillbaka , älskade Söwsöw tar hand om min lägenhet så jag kan andas ut ... Nä nu är jag tillbaka ... Välkommen tillbaka emelie ... :) kram!

Du kan dränka dig med minnen ...

Kategori: Allmänt

Men allt är ändå gjort ...

va och shoppa i dag :) nytt smink och den nya boken som jag ville ha :) ååå är så glad ... köpte mig också en BORSTE! haha , ja , min är borta och alla ni vet ju hur mitt hår är ... och morgon är de jobb igen som i dag skulle köpa lite saker på jobbet ... tror ni inte att mitt kort ligger prydligt på mitt bord här hemma då ... så i morgon blir de jobb vattna blommor hos syster... tvätta i mängder och fixa massa ... fuuuuullt med saker med andra ord :P ... nä måste sova nu ska upp tidigare i mon måste äta frukost trode att jag skulle svimma i dag när de kaosa sig i dag hehe


Kram!

Tack ... :)

Kategori: Allmänt

berätta jag att jag skulle få en dammsugare ? om fallet inte vart så ... så kom jag hem med en i dag :) fick den av min underbara familj <3 taaaaaaaaack ... och plus att jag kikade in på ikea med söwsöw AKA pepparkakan :) ... första gången vi faktist var där tillsammans ever SJUKT! men åååå va glad jag är och i morgon är de löning eller om typ 5 min eller ? hehe ... ja ja niiiiice


Kram!

De fanns en tid...

Kategori: Allmänt

Då jag faktiskt la ner tid på att bry mig mer ... jag vet allt som sagts och allt som gjorts men du gav aldriga något svar ... och jag lova mig gång på gång att aldrig falla mer ... aldrig gråta över en sådan som du ... men att var stark ... är svårt ... när tunga ord vrider och vänder min mage in och ut ... jag orkar verkligen inte mer ... därför beslöt jag mig för ett tag sedan att älska sånt som betyder mer ... och du ingick inte i den kategorin... så jag kommer aldrig önska dig lycka ... och nu andas jag min egna luft.

Bilder?

Kategori: Allmänt

Nä eller kanske en orkar inte i dag ... har haft en bra dag i dag ... shilan kom för bi mitt jobb vid lunch, vi satt på parkeringen och åt oss mätta på pasta salladen från byns corner :) och en massa chockartande samtals ämnen , så som WHAT!? (hand rörelser) haha ja de är nog bara vi som fattar sånt ... haha, efter jobbet möttes vi åter igen men denna gång blev de en glass och en promenad hem till mina föräldrar ... skulle hämta nått som inte fanns där =P ... vi stojade ner från byn och kom på låt efter låt som små flickor som fått nån för mycket socker kick hehe ... (sådan är vi när vi inte träffats på ett bra tag) ... men shilan var ju då tvungen att komma på en liten pytte ytte liten text som absolut inte ville släppa ... och den gick over and over igen i hjärnan ... suck... när jag slog mig ner vid datorn nyss komm jag på den med hjälp av spotify :D ofc var de ju Robbie williams shes the one GAAAAAAAH haha och vi lyssnar inte ens på sånt ... hehe

VET IN: Snart kommer hon hem min pepprkaka ...:) SöwSöw ... ååå va jag saknat henne ... (inte om du inte har presenter) hahaha ( NOOOOOT klart GUMMAN ... I LÖVEEEEE YAH!) fan kännts konstigt att inte ringt henne liksom men hoppas du haft de underbart och måååååååånga måååånga minnen att dela med dig av :D



Helgen!


Kram!

Vi är nog alla ganska lika ...

Kategori: Allmänt

Partaaay igår :) ... petra ommer nog att trivas bra här med dessa personer :) ... dom var trevliga prickar dom där sörplingarna :)

BTW sover petra här bredvid och ja sitter och bloggar och kikar på lite sidor samt lyssnar på min favorit (Gav aldrig upp denna artist för dig) Lars winnerbäck: Man saknar sånt man inte har och man saknar de man inte har kvar :) Man saknar inte sånt man har ... hm något tänkt värt elle :P 

ooo ... jag är väla inte något som ingen vet ... fan dig Emelie ... va nu?

GAAAAAAAAAAAH .... hahahahahahaha ... Hemfärd snart lite trist faktikst denna stad är mysig den... ska leta upp min egen :) denna är petras hehe skönt att få ta sig hemifrån i bland får ryma hit när vardagen blir för grå ... :)

kram!

Mini mini mini mini Semester =)

Kategori: Allmänt

Ligger just nu vid ån, här i Söderköping , på en filt och lyssnar på Lasse =) och dricker en öl medans solen steker ... vi har haft de så där roligt som vi bara kan =) alla våra skratt attacker "krogrunderna" Göta kanal promenader och flera liter spriiiiiit , spriiit ska de vara hahahaha nä men några drinkar här och där ... jag säger bara så här, man ska aldrig ångra något ... men att jag vet att jag nu lever är de mest underbara jag någonsin känt ... jag är här till ikväll och jag har fått nya krafter och nu väntar en ny arbetsvecka men gud vad jag inte bryr mig , de här har jag vart värd mer än något annat =) Härligt ... ska ta en klunk öl tilll nu .... kram! (bild bomb kommer när jag är i Sthlm igen)

Bokat

Kategori: Allmänt

Nu är tåget bokat och de bär av till söderköping redan i morgon (efter jobbet) har då super bråttom hehe... tros kanske ha lillsyrran ägare till min lägenhet i helgen så hon får känna av hur de är med egen etta ,haha nä men jag vill ha LGH vakt vlket hon sa var okej :) ... så i helgen blir det Party med stoooooort P hehe ... och får se hur mycket folk där som är roliga hehe ... men jag lovar er att de här ska bli så skööönt att liksom få komma till en annan stad för en gångs skull ... va skönt säger jag bara =)

kram!

Söderköping =)

Ibland undrar man ju ...

Kategori: Allmänt

Hur puckade människor egentligen är ... har man ingen egen fantsi ska man göra allt som någon annan gör FATTA hur jäkla jobbigt de är att surfa sig runt och helt plötsligts ser de ut som ens egene sida ... hmm man undra ju är de så att dom inte har något bättre för sig eller är jag så underbar att att man måste vara som jag ?

Hemma ... i min soffa =)

Kategori: Allmänt

Ligger här och kikar på Couger town !? Liksom hur har jag missat denna serie? gud va bra den är.
Följer nog  med petra till söderköping ... Någon som vet vart man tar den godaste ölen där eller är det krogrunda som gäller haha i den lilla staden som är hur mysig som helt ,lite avvis måste jag väl erkänna att jag är att inte jag vågar flytta så där hehe men ja man ska ju aldrig säg aldrig FAST jag ääälskar min lägenhet som jag förövrigt måste fota :) de är en skönhet för mig nästa lön blir väl att tapetsera min stora svarta vägg med en fin tapet vet dock inte riktigt vilken än men åååå va fint de kommer att bli ... :) ja utgång blir de och sköööönt med en annan stad för engångs skull ... petra kan vi inte åka tidigare ? skulle vara mysigare :) ... äsch slänger in några bilder från förra gången jag var där hmm juste kan till och med lova de haha ... ja ja här kommer några :)



Bjuder på den här bilden :P på väg till söderköping... :)



Petras lägenhet !



Tog oss en promenad och en lunch vid kanalen (petra och hennes mamma)



Min lunch *mumsigt* :)



vi knallade längst båtarna och hamnade på ett mysigt Café(dit måste vi igen)



Solig bild på Café :) här inne kan man finna sånt här :


&


För min del blev de:


Efter denna mumsiga glassen



Gick vi runt lite innan petra skulle skriva pappren och vi efter de skulle bege oss hem tänk hur fint väder de var hela dagen men så fort vi var på väg hem såg de ut så här :



Slänger upp Ankaret en gång till :


Lillaamej löööv :)


Kram!


Hej ett mobil Blogg inlägg :)

Kategori:

Hej ett mobil Blogg inlägg :)

Nu vill jag skriva er ett skönare inlägg

Kategori: Allmänt

Hur ser mina planer ut nu då?
jag vill göra de spontant kasta mig ut från stup se marken närma sig och sen ta fart och flyga .... jag kan satsa allt men samtidigt förlora de ... men värt de är de och skulle de ta stopp, Lever man ju bara en gång ... jag börjar i kväll med något nytt  ett färskt nytt exemplar av mig själv jag ska lyckas släppa loss de där du tyngt mig med ... jag är mig själv och ingen annan ...

slänger in nått jag inte gjort på länge ... Lite bilder som vart de senaste tiden =) huller om buller ska också göra om Bloggen liten ... de ska bli lättare att läsa med skönar texter och bilder om jag nu hittar kameran hehe annars får ni nöja er med de som kommer bilderna som kommer upp i dag blir från mobilen men jag som äääälskar min dumma lilla mobil struntar i kvaliten ... som förövrigt inte är så dum ... =)


Champange en natt jag undrar va fan jag höll på med dom borde ha alchol lås på mobiler haha men svaren var oväntat mycket mer roligare =)


Se va glad jag kan vara =) ... Midsommar 2010

Detta var innan jag fick iordning på Lägenheten =) min fina älskade lägenhet =)

Nationaldagen vid stadshuset med flickorna =)

Hopp! Jag ska tatuera in mig ett litet ankare där ni inte ens kan gissa (detta ankare kommer från söderköping dit petra ska flytta ... fin stad de där

Suddig bild på en av alla grillkvällar vi haft ♥

Hej mitt namn är Emelie och ja, jag är EGO!

Middag hos madde någon gång i våras =) de var mysigt ...=)



Äsch ni fattar jag har liksom inte haft tid men detta har hänt och dessa bilder är från 2010 ..och med mobilen ...

Kramar!

Är jag slut körd nu?

Kategori: Allmänt

Jag vill inte ha någon just nu ... men ensamheten äter upp mig ... Ni som vet vem mimmi (tänk att jag fortfarande vill skriva är) var vet säker också vem hennes syster Eivy är hon hälsa på mig på jobb i går hörde bara någon ropa några gånger Emelie emelie emelie
jag fick nästan tårar när jag vände mig om och de såg ut som Mimmi gud och jag kände bara hur dum jag är som knappt hälsat på henne ... MÅSTE GÖRAS!!!! ... är de bara jag eller plågas du också av hur folk frågar dig om mig?
Men va jag tackar Eivy för att inte nämna ditt namn då jag själv inte står ut du äter upp mig med dina äckliga minnen fast du redan gått vidare ... är jag störd som inte vill såra nästa person ? ... jag lät dig komma till mig igen och de ända du gjorde den gången vart att leka me allt vi någonsin byggt upp MEN just Eivy sa till mig en viktig sak ! Ta inte första bästa Emelie ... som jag gjorde med dig ... jag har suttit och tänkt och tänkt och som du så rart själv lagt upp orden ÄLTA ... ja jag ältar och säkert får jag rynkor av dina tankar som inte försvinner
(men jag lovar mig själv de här hur förbannad jag än är ... han är inte värd ett SKIT)

Dina problem gick ut över mig jag fick skiten för allt och du kunde inte ens se de, alla andra var så bra men inte jag ... jag säger de här då jag blivit så jävla trött och nu mer självsäker än någonsin ... Jag tänker finna min lycka när jag slutat plåga mig själv ... Den här du , var bara den första bäst efter han som jag lyckats göra något jag aldrig lyckats med någon annan inte ens du! ...

behövde skriva de här ... kommer ett roligare in lägg snart ...

Mys på balkongen

Kategori: Allmänt

gjorde något jag aldrig gjort i denna lägenhet ... och de var ett bra tag sedan jag överhuvetaget gjorde de ... hmm hihi ja jag pratar ju förstås om scones =D ... så himlans gott att jag verkligen inte förstå varför jag inte gjort de på så länge älskar verkligen detta bröd =) ...

hade natt gäst fast jag är sjuk ... SöwSöw vågade trots allt sova här hehe ... =) mår mycket bättre i dag (knack knack knack i trä) drack kvälls ro de godaste te jag någonsin smakat på förutom grädd teat min syster yster bruka bjuda mig på när vi gjorde mina läxor när jag var mindre =).
Hade marmelad på sconesen i dag de har jag inte vågast sedan waynes coffe i city gav mig magsjuka för sånt usch usch...

härlig dag i dag btw ...
=)

Kram

Ps. inlägget i går kom enbart för att de finns folk man aldrig någonsin skulle kunna tro att just den skulle prat sånt så nu vet jag ja ja ... men i dag är jag GLADARE ... förstör inte de för mig =P

Suck...

Kategori: Allmänt

ARG! ... ärlighet varar längst ... är de inte så ? ... ska man snacka bakom någons rygg och sen förvänta sig att de aldrig kommer fram är man ta me fan den största idoten på denna jord ... MEN LILLAAMEJ är bra på tt smusla och knusla så HÖR UPP!! jag ORKAR SERIÖST INTE MER!!!!! va inte någon du själv vet att du aldrig kommer att kunna vara...


FUCK YOU ALL  WHO WANTS ME BAD !!!!!

de fanns en svart lista med bara 1 person på den men ojoj om jag skulle orka bry mig nu om sånt skulle den räcka till Kina vid de här laget ...♦

Inte kul...

Kategori: Allmänt

Har halsflus FUCK! får inte vara sjuk måse jobba :'( ... vill inte vara sjuk ... ååå jävla skiiiiit ... hatar verkligen att var sjuk ... :( nej är sur nu ...

ha de ...

*HOST* (ett tycka synd om mig själv inlägg)

Kategori: Allmänt

snörvel och sån jävla hals ont ... men solen var riktigt skön i helgen ... visst att jag somna om i lördags EM.
men i dag om något känner jag inte för att göra nått jag skulle jobba och de gick bara inte i morse när jag vakna ... kunde inte andas knappt och svälja var att utesluta jag HATAR verkligen att vara sjuk ... men ringde läkaren och dom sa att de var fullbokat och när man ringer till närakuten ja då har dom inte tele. tider förens 17 :O DET ÄR INTE OKEJ! vad ska jag ta mig till hatar att känna mig svag för sånt här ... jag undviker att svälja och hosta å herre gud känns som att man inte kommer att sluta om man väl börjar.

för ta mig en promenad och se om man inte träffar upp någon som inte är rädd för mina baciller för när jag är sjuk vill jag inte var sjuk så jag försöker alltid förtänga sånt genom att göra allt annat hehe ...

och måste till lägga att jag tänker på er i dag ♥ let´s pray its nothing ...  två nära männsikor.

( och här klagar jag fan ta mig ... )

ja ja ska hoppa in i duschen nu måste bli FRIIIIIISK!!!

juste köpte mig ett nytt soffbord och min älskade hampen matta :) klappstolar fina dynor ... Blommor i mängder (eller kryddor för de mesta) och massor med saker :) ... och sånt man måste ha när man inte bor hemma hos föräldrarna ...

nä får se va dagen erbjuder :) ... hoppas att jag mår bättre snart

Kramar ...