Lillaamej

Come fly with me

Kategori: Allmänt

OJ nu ni ... har jag haft er på sträckbänken länge nog nu ? ...
Om mindre än en månad och då menar jag verkligen miiiiindre än en månad bara några fjutiga dagar kvar.
Så Flyttar vi ... OJ då tänker ni! haha men vi har KÖPT VÅRAN egna rikiga lägenhet med de där lilla extra ja vi bor tillsammans nu men eftersom att vi inte trivs här så där riktigt bra ska vi nu få en dubbelt så stor lägenhet! men glas balkong! hahaha ja jag är kääääär aldrig mer behöva tänka på hur trångt vi bor nu och att vi just nu bor på markplan känns ju så där ... vi sa upp lägenheten och landet som jag prata om. Han vi köpte lägenheten av ville ha landet så inga onödiga kostnader där inte ... FY så glaaaad jag är!
De ska bli så skönt att få må bättre och kunna andas Köket är nog utan att över driva 3ggr så stort som de vi har nu men så är de ju öppenplanlösning på kök och vardagsrum.
badrummet har plats för de vi behöver och är stort! garderoben (ursäkta nu ) Är en walkin ... jag menar som nu har vi vanliga garderober med hantag ... men här är de ett eget litet rum ... sovrummet är luftigt och får plats med våran säng och mycket där till ... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jag vill flytta i dag :) ... våran lägenhet mitt och ♥:ats ... herre gud va jag längtar tills vi sätter in nyckeln i låset och vrider om och en ny värld börjar ... hehehe

Måste springa nu börjar snart

Kram på er!

OJ oj oj.

Kategori: Allmänt

Ni ska veta hur lycklig jag är just nu .
Mer vill jag inte riktigt säga.
Imorgon Händer de något Underbart , jag och mitt ♥:a ska göra något som vi verkligen drömt om ett tag.
Jag kommer så klart infomera er om vad som händer men tillsdess är de här vad jag kan säga : JAG ÄR SÅ GLAD!
Men ni får reda på mer när allt är klart mina kär.

Nu ska jag snart stänga av datorn och pussa mitt ♥ go natt och försöka få en blund för som sagt i morgon är en stor dag.

Kram så länge!

I don care what the people may say

Kategori: Allmänt

Fick en låt på hjärnan nyss och var bara tvungen att höra den :) ... rätt söt.

Eliza Doolittle - Pack up

Kan inte lägga upp låten vet inte hur man gör hehehe... men men
Dagen består av att vara ledig och göra sånt som är roligt.
Ska nämligen se min lilla skrutt spela teater i dag, Julia ska ha uppvisning i skolan dom har övat sen höstas fick jag nyss reda på så de här ska bli riktigt spännande, hon som är så duktig :) i bland undrar jag va hon kommer bli men sen kommer jag på mig själv de klart denna tös kommer gå LÅNGT ... hon är en av de smartaste ungar jag känner hehe ...kan dra ett citat.

Innan 50 öringarna försvann:

"Emelie , när 50- öringarna försvinner kommer panten på burkar att höjas till 1 krona (de har då ännu inte gått någon reklam om de på tv) "
" jo de blir nog så ,har du hört de någons stans svara jag"
"nej men de är ju klart dom gör de, för de finns ju ingan 50- öringar"
(Då var hon 7 år :) )

Detta är mitt gudbarn

 

I går efter jobbet åkte vi till syster yster med familj.

Busade som tusan med Söta Emil och läste godnatt sagor mysigt värre ... efter ena va slut fick de bli den andra och sen försökte han med en till hehe men de fick finnas någon gräns hehe.

Nä ska ta och göra mig i ordning så att jag hinner ♥:at ska me på teatern :) Jag älskar verkligen Honom och hoppas på att våran lilla hemlis(nej fortfarnde inte barn) går som de ska väntar med spänning.

Lovar att berätta senare va de är vi håller på med men just nu vill jag ha de lite hyss pyss med de hela.

Ni får ha de så bra , för de ska jag.

Kram så länge!