Lillaamej

hej nu dammar vi av lite ...

Kategori: Allmänt

Ja de var lääänge sedan nu jag sist skrev ... men så här i förbi farten hinner jag printa ner några rader i allafall ... har fått reda på att jag är allergisk där av min dåliga vecka förra veckan ... men nu äts piller och jag mår lite bättre ... midsommar var fin den bortsätt från min allergichock , och i dag var jag ledig så syster och hennes son emil fick bli mitt strand sällskap men eftersom att jag är inne så mycket pga jobbet brände jag mig så klart ... sen nu på eftermiddagen var vi på 70 års firande ... nästa lediga dag tillbringas med älsklings familj så de ska bli skoj ... ni får ha de bra ska upp innan 6.

Kramar

Fy ...

Kategori: Allmänt

är lite less faktiskt.. sjuka komentarer man liksom inte kan riktigt handskas med och idiotiska tider ... men jag orkar liksom inte vara mig själv längre, vet inte om jag vill ut för att ta en promenad eller bara gråta si så där några gånger till och se sen hur mycket klockan egentligen är ... vet att jag borde vara glad, men hur kan jag... hinner knappt får tid men min älskade kille för allt slit och släng ... och sen är klockan för mycket för att vi ska hinna hitta på något ... men vi har inte helger på oss för att mysa ... som andra ... jag jobbar och han är ledig sen tvärt om när jag är ledig jobbar han , så de fjuttiga timmar vi har tillsammans blir ofta till att göra strunt som handla mat och städa de där ni vet vardagsäventyren man hört om som liten de som blir till en klisterklump OCH VI HAR INTE ENS BARN!!!! ibland kan vi smyga oss ut på en trevlig bio kväll för att sedan inse att man ska upp och jobba så där om 5 timmar och då dör romantiken direkt ... man försöker piffa till de med att ha de fint om sig men för trötta ryggar och fötter märks inget och de bli trist igen ... jag älskar honom han får mig att le och må bra! därför jag vill umgås med honom han är mina speciella han som funnits här jämt!

Därför är jag NERE ... ja mitt förra inlägg var väll i samma stil så de har inte förändrats sen sist med andra ord ...
nu sover han för att han snart ska upp och jobba så där av andledningen till att jag sitter och skriver ... MIN BLOGG MINA ORD OCH MINA TANKAR SÅ ÄR DE NÅGON SOM STÖR SIG PÅ MIN UPPREPNING VILL JAG DÅ HÄNVISA TILL NÅGON BLOGG SOM HAR ANDRA SAKER ATT SKRIVA OM!  tänkte att de kan vara bra att få ur mig de också ... se va hände med lillaamej egentligen ... vem fick mig att bli så trist och grå nu ... :( ... nä får nog ta den sväng för bi sängen där är de i allafall närhet i några timmar

ha de

Kram!

Borde...

Kategori: Allmänt

M, jag borde sova nu ,liksom lägga mig till rätt nära min älskling, som ligger och läser/sover hehe ... men jag kan inte jag ÄLSKAR musik men musik för mig fastnar lätt och blir till minnen.
jag kan inte bara stänga av den och om några fjuttiga timmar börjar jag att jobba vilket leder till att jag kommer vara lika tjurig i morgon som jag var i dag =/
Men jag vill liksom få ut så mycket som möjligt av de timmar jag har som inte är jobbtimmar!

något nytt i lägenheten?
ja,  vi va en sväng förbi ikea innan vi åkte till älsklingens syster på en trevlig kväll.
jo från ikea kom de hem lite så som nya knoppar till att hänga upp handukarna.
vi håller på att bygga om en del här hemma tex. en köksö :D ni som känner mig vet ju att detta kommer att innebära mååååååånga härliga middagar och gott skratt ... (när jag har tid hehe) ... lampa till hallen å så lite till.

men nu kära ni är de nog dags att stänga av trotts att jag är mitt uppe i ... "But darling " ... "take aaaa".... "nononononono" .... å så kommer en ny låt ... "sträcker upp mina händer" ---"står precis på gräääänsen".... "geeeeenom eeeeeld "  hehehe .... Älskling kom nyss ut och undra va jag egentligen höll på med hehe ... så nu är de nog verkligen dags att sova.

Ha de bra gott folk ...


Kramisar