Lillaamej

Jag har världens underbaraste kille!

Kategori: Allmänt

De är sant.
Ni kommer att få veta snart men jag håller på de ett tag till tihi. 

:)

ni får ha en bra dag ♥

Märkt!

Kategori: Allmänt

Dom finns kvar de där utslagen, undliga ... hoppas bara inte att de är farliga.
Helgen har vart lugn. Vi var på landet , men denna gång var de väl mer för att syster ville ut, nej jag har absolut inget emot landet, älskar att vara där speciellt med tanke på hur fint de var i i helgen och att de snart kommer vara jätte kallt när man är där.
Mamma och Pappa var nyss på besök ... de blev russin spelet och Gustafsson 3tr , de var för övrig väldigt bra :)
nä ska se klart brudens bäste man och sen sova tror jag.


Ni får ha de så bra där ute.

Kramisar

Hjälp.

Kategori: Allmänt

Nu önskar jag mig att någon skulle kunna förstå mitt problem här ... jag har fått utslag över låren magen och halsen och de har spridigt sig väldigt fort men har vart hos läkare som inte kan ge mig svar på va de är men är ändå villiga att skriva ut så där hundra trilljoner tabletter , jag menar självklart de där i ironiskt tal, men hur kan de komma sig att dom inte vet va de är men endå har en tablett för allt? fy tusan.
lägger upp en bild (tagen från mobilen där av kvalitetn så hojat till om de inte syns så bra så får de tas en ny)



nu är de där en bild på de första utslagen ... och dom har nu blivit fler , och väldigt röda.
jag har ju själv en teori eftersom att de alltid blir fler när jag sovit. Kvalster! så har nu börjat vädra sängkläderna och får se om de blir bättre men de är läskigt att inte veta va de kan vara.
de har liksom hållt i sig i snart 3 veckor. första gången såg de ut som de på bilden, andra gången blev de rödare och nu är de över allt.
någon som kanske har haft nått liknande?

nu till något annat ...gissa vad :) jag sitter i :) ...jo vår nya underbara soffa ååå den är så fiiin.
vi har vart på jakt efter en soffa sedan ettan men inte hittat någon speciell ( så de här är inget vi bara för hasta oss i )
men så stod den där på starlands möbler och liksom vänta på oss hihi

Något mindre roligt är att min mjölkskummare har gått sönder så i dag fick de bli kaffe med vispad varm mjölk hehe. inte samma!
Men som sagt de är fukosttajm  vi har inte hunnit i väg för att handla än så de fick bli musli med mjölk ... sis så där i mitt mat tycke ... men så har ja den i vår turkosa ittala skål som vi fynda på bakluckeloppisen  så de blir ju mycket godare att äta när de är en fröjd för ögat. älskar verkligen den, har den till de mesta perfekt skål. (eller kallar man detta en skål? eller skål på fot kanske hihi)


Nä nu ska jag väl snart göra mig iordning för jobbet ... älskar att börja så här sent man hinner liksom vakna till och så känns inte jobbdagen lika lång hihi

Ni får ha en så bra dag mina kär.
Kramisar

Regn.

Kategori: Allmänt

Å jag älskar regn men snart hade jag tänkt å ta mig en promenix men jag hoppas på lite mildare regn ,dugg kanske skulle vara bättre hihi ...




Ni får ha de så bra så får jag se hur de blir med promenaden.

Kram

Ledig!

Kategori: Allmänt

tooodaay ... ja alltså ledig hehe
Sitter hos systeryster och funderar lite på nästa månad :)

tog oss en promenix nu på morgonen skönt med friskluft. ¨

Hoppas allt går bra med älsklings möte i dag för då ska vi fira :)

Nä torka här på ord de märks va? hihi




Bild från eldshowen ...

Kramis

Färg

Kategori: Allmänt

De är sen jag vet. hihi
Men de här är min andra färgning förkvällen håller på att ljusna håret en aning är faktiskt trött på de där näst in till kål huvud jag haft hehe ... fint på andra men icke mig hehe ... (kommer väl att ångra mig sen) ... se va jag fick i går. Ledigt efter tolv och hela dagen i dag , då beslöt vi oss för att åka i väg från storstaden till Söderköping och Petra. De var läääänge sedan vi hade de så mysigt, De var gästabud (medeltidshelg) när vi kom fram strosa vi om kring på marknaden innan eldshown skulle sättas igång . JAG ÄR MÅLLÖS! vilken underbar upplevelse de var, satt som förhäxad och bara åt allt medblicken så magiskt (kan varmt rekomendera)
Och i dag var de riddarshow vilket också är en liten hit (är ju inte så inne i de hela med medeltid men så underbart de vart denna helg) åkte ju ner förra året och såg de lika bra i dag som då men annorlunda hehe.
 Gör så att jag lägger upp lite bilder nu men får (jag vet har sagt de förr men aa ) slänga upp resten sen.
hihi



korkade jag,pippi orange/ gult blev de så nu hoppas jag på att den här färgen som sitter i nu blir bra tredje gången gillt?
Jag vet man ska inte färga sååå mycket men brukar inte de och känner inte att jag vill gå till jobbet i klädd orange/gult hår ... hade en mörkare nyans så de får bli steget till pytte lite ljusare då :( men men kanske kan bli fint de me? ...

jahapp då blev de yttligare en 30-40 min uppe och jag som börjar lite tidiagre i morgon :( ... fast kan glädja mig med att jag slutar tidigare hihi nämligen 16 åh de är så skönta att skriva de hehe

Men va kan lillaamej ta att skriva om nu då?
ja men jag har ju en del att ta igen, har ju inte vart så mycket vi datorn då jag jobbat som en tok men nu så ...

Kan börja med de tråkiga lite hemska faktiskt.
Armani & Boink har flyttat :( dom trivdes inte här och jag kliade mig jämt i näsan så de fick bli så :( men dom har fått ett nytt hem där de finns två som jag verkligen tror på att dom är snälla och tar hand om dem väl. (vill inte skriva mer om den då de fortfarnde skär i mitt hjärta hoppas ni förstår de, vilkat ja iofs tror)

har också hunnit med en del saker som att målat om en av väggarna här hemma till kaki brunt fin fint de blev :)

nä måste kika på en del saker på webben nu men ni får ha de så bra så ska jag försöka rädda mitt hår :) ...
Kramisar till er alla♥

hej å hå ...

Kategori: Allmänt

nää de va väl ett tag sen då :)
Men fy va jag har jobbat och mer kommer de bli.
Har precis spelat russinspelet har typ blivit en liksom liten mini tradition hehe :)
Mums Middag me lill syster och hennes fredde och så klart älsklingen.
Nu ska vi på bio så ha de ni där ute :)

Kramis