Lillaamej

Lång frukost ...

Kategori:

Vakna för några timmar sedan av att älskade Milton ville ut , drog på mig mjukisarna och ett lager på lager kläder för där ute vänta ett snöoväder som fick en att se i kors ... Väl hemma blev de att slänga in en tvätt medan jag vänta på att äggen skulle börja koka till exakt 7 min efter de första bubblorna synts då blir som så där perfekta så som jag älskar dom.
Sätter igång retroradion som fått komma fram efter att julens stök nu är undan plockat , 107,1 som alltid får pryda mina öron under denna harmoniska morgon ... Jag kan inget annat än att sjunga med i Queens gamla dänga medan jag hakar de olika grönsakerna lägger allt på fat och nu så är de klart äggen och ljuset är tänt nya magasinet från sköna hem kom ner dimpande i brevlåda, i går ... Så här jag suttit ett bra tag så underbart att få ha en stund för mig själv sen är de ju full gång med tvätt städ och hinna med buss så de här behövs ( ps. Milton fick en promenad innan 6 i morse också så han har inte väntat på mig hela natten hehe ) men hoppas ni får en under bar dag trotts de snökaos som inte tycks lägga sig än <3

Hmz ...

Kategori:

Förra inlägget skrev jag näst intill en bok till men på något sätt försvann de :/ ... Well well de handla om vår resa till Polen, får nog ta och skriva om den senare .
Just nu har jag så många frågor i huvudet som jag inte kan finna svar på ... Frustrerande allt från denna vår till sommar ect.
Nä nu känner jag mig så där på depp nivå igen så bäst att försöka se de positiva i de hela ... Många planeringar som ska ske ;) älskar att planera dock så är de värre att hålla mig till dom hehe kommer vid senare tillfällen komma ett tema i den här bloggen och ni kommer förstå vilket när jag väl bestämt mig för att säg de ( de finns ju en del som redan vet men inte alla) så de karamellen suger jag på ett tag till:) nää nu har jag en del att göra ha de bäst puss lägger in en bild på de nya naglarna som jag blev super nöjd med :)

Här var de dags igen ...

Kategori:

Oj oj oooj

Kategori:

Mycket har hänt å snabbt också :) vi har hunnit med både Polenresa å jag ensamen satte mig på ett tåg ner till Danmark men de är en helt annan historia :) Polen var en underbar resa tillsammans med min älskade ola å de bjöds på både tokigheter å mys på de sätt vi kan mysa som bäst ... julen där emot blev en som hade lite för storkaraktär vet inte om jag behöver gå in på detaljer just nu. Men lillis julen var lite mer magisk detta år då de verkligen blev mysigt med tjejerna å då klart mitt hjärta å Milton.
Vi har hunnit med en hel del jag å Lillsis också som jag hoppas kan bli vårt nya nyårs löfte :)
Nyår var fin den med på något sätt glad bara att Shilan var med å synd bara att nattisen inte ville va med :(... Men som sagt de gamla 2012 hade en del att erbjuda å de hoppas man ju på att 2013 också ska ha ;) men nu ska jag försöka lova att bli bättre på att blogga å utan att lova något fota mer :) hehe ... Nä nu måste jag nog ta å avsluta de hela med gott nytt år <3