Lillaamej

And after all you are my wonderwall

Kategori: Allmänt

Nu får vi se nästa gång jag byter bilder hehe ... men men de tog ett tag men är rätt så nöjd ... jag och giraff halsen på tredje bilden men iii love it ... sen blir de en tatooo med texten någon dag också hehe kanske denna månad vem vet :) men texten talar för vem jag egentligen är ... ingen grå trist tant på 20 år här inte hehe vilket man kan få försig i bland! hehe

Kram!

Sova!

Kategori: Allmänt

Har suttit och haft ett väldigt givande samtal med hampus nyss hehe (eller något i den stilen) hunnit gjort både soppa och flyttat runt foton i olika mappar (tusen och åter tusen lika bilder fanns överallt hehe)
men nu snart ska väll förhoppningsvis jag bli lite tröttare.
Har vart ute på landet i helgen för höst städning/fest vilket var väldigt mysigt.
Får se om jobbet ringer i morgon annars blir de en tur med älskade cykeln till affären här borta, med all möjlig inredning man kan tänka sig :)




Många Kramar!

Höst!

Kategori: Allmänt



Nu vet jag ...

Kategori: Allmänt

Varför dom här dagarna vart så undliga.
Jag har liksom kännt mig deppig(visst förkyld och allt) men de finns nått mer ...
Mimmi!

De finns liksom inte ord för hur mycket en människa kan fånga en så mycket som hon hade mig.
Jag älskade henne lika mycket som idag och i dag kan jag uppskatta allt som hon gjort för mig på ett helt annat sätt.
På fredag togs hon ifrån oss för tre år sedan och de finns dagar jag inte kan göra annat än att tänka på henne och hur illa hon mådde på slutet ... jag älskar dig, vart du än är.
jag har ett halsband som jag tog när sakerna rensades ut med fart från din lägenhet ... men den hann jag rafsa åt mig och de liksom skriker Mimmi.
varje gång jag har på mig den känner jag mig tio gånger starkar, för jag vet att du finns där någonstans.
jag kommer på mig själv att önska mig att kunna få sitta med dig vid ditt köks bord som så många gånger innan och bara prata, du kom med så många råd.
jag tvivlar inte på att du skulle sagt att jag skulle leva mitt liv lite mer som mig än för någon annan och med ditt mod och min styrka har jag faktiskt tagit mig någon vart , de är som att jag försöker göra dig stolt.
Du är så enormt saknad och de gör ont mer än vanligt ... för mig är och förblir du älskad.

MIMMI ♥

Pappsen :)

Kategori: Allmänt

Ska i väg , ska möta pappa får se va vi ska hitta på de var länge sedan dom var hemma från landet så nu bestämmde jag och pappa oss för att göra något ... mamma undvek mig med att åka tillstan med erica kul för dom ... men pappa och jag ska väl hitta på nått roligt kanske bio eller promenad eller nått annat hehe måste också se vart jag ska rösta i morgon hehe ... ha de kram!

Middag med pappsen

Kategori: Allmänt

Min pappa♥ är rolig han ... vi var och åt middag(bild finns här!  )  efter middagen skulle vi hitta den där plutte ringen men titta här va jag fann i stället :)

Karlsson på taket :) pappsen då ♥


Kram!

Nej!

Kategori: Allmänt

Inte blev de café besök i går inte ... nej och inte kom han och fixa rören heller , men allt de där var iof enbart för att en liten plutte ring var borta!!! :( så han var på väg hit ,men va skulle han hit och göra om den liksom inte finns så , nu är min pappsen påväg han har tydligen någon liggande där hemma :) hoppas hoppas hoppas vi :) ...
har lite fix att göra här hemma ... jobbade till 22 i går och började kvart över 5 i morse inte många timmar sömn , puh ... ja ja fixa var de ... lägger nog in tips om mat i dag samt lite inredning :)
Kram!

Café

Kategori: Allmänt

Nu tänkte jag dra mig till ett café som ligger en liten bit bort från mig hehe ...
behöver en latte ... och deras lassange ... ska jobba sent så de är bäst att ta sig och unna sig de som är mysigt i bland ...fick ett samtal nyss från min vän rörisen♥ ... han kommer hit om ett tag =D så de löser sig med de tack och lov och till nästa gång ...de blir ingen nästa gång förresten hehe men , Emelie gör inte sådan dumma saker hehe
ja ja cykla i väg var de visst mumsigt ...
Kram!

ÅÅÅÅÅ!!!!

Kategori: Allmänt

Jag skulle vara duktig, tänkte jag i alla fall ... så jag rensa mina rör i köket, de var välbehövt men nu får jag inte tillbaka de sista röret !!!! så, ja, som shilan sa i går .... va rörigt de är, he he ... nä men min vän som är röris skulle komma hit i morse men så blev de ej ... jag får se vad som händer, annars får pappsen komma hit ... ja ja... usch jag som trode de skulle funka men nått måste fattas eller så , usch!

kram!

Skrämande!

Kategori: Allmänt

å herre gud ... jag hörde något prassla i hallen går för att titta men de va inget där ... tänker att jag nojar mig , för jag låste väll dörren, de gjorde jag väll ? känner på hantaget och iskallt drar jag igen dörren ... Min store herre som jag inte alls brukar be till låt ingen gömma sig här hemma snabbt tar jag mobilen och ringer min kära vän  efter några singaler svara hon , nu åter upp får jag modet springer runt i hela lägenheten som förvövrigt inte alls är stor tittar i skåpen och på golven nojar mig och inser att nu är de säkrat ... men va tusan var de som prassla .. mysterium inget var borta inget alls ... ingen dunst från att dörren ska ha stängst hördes och därför undrar man om de liksom var mitt undermedvetna som spetsa öronen för att jag skulle ta en extra koll på dörren ? ... fan se så här är de att bo i sthlm, inte fan nojar man sig så här förbaskat på landet, inte ?


ååå hur ska jag sova nu i natt ... usch !

Så mina kära !

Kategori: Allmänt

Nu kan ni klicka på länkarna här upp under headern och där finner ni insperation dock är Mat! under ombyggnad och inte klar än ... men den som väntar på nått gott ... ja ni förstår♥

Kram!

Raderat.

Kategori: Allmänt

så helt klart de bästa rensade ur min dator på gamla bilder så de finns inget skit kvar , ska nu kila i väg till jobbet
Kram!

Juste!

Kategori: Allmänt

Ska bli lite ändring här på bloggen ... både med markeringar samt lite roligare kategorier ...en som kommer heta mitt hem och de ska bli lite roligare bilder och så där :P :) ... men nu ska jag verkligen kila i väg ...

Kram!

Today

Kategori: Allmänt







Andas...

Kategori: Allmänt

Efter sådana hemska drömmar i natt förtjänar jag att gå ut och bara roa mig med söwsöw ... fy för drömmar som dem ... har liksom aldrig drömt så här och så äckligt... började till och med att fälla några tårar när jag vakna för att mina kännslor inte kunde samla sig likas snabbt ... fy va hemskt de var och Jag hatar verkligen när man känner kännslor i drömmar!

okej ... så dagens planer är väll hmm ja ta dagen som den kommer men massa butiks besök haha ...
så nu skakar jag av mig de här nu måste jag fan gaska upp mig hahahahahahaha

Kram!

Max ...och riskakaeratten

Kategori: Allmänt

vi satt nyss här jag okch han i soffan min, han fick en riskaka och hade liksom inte testat den än, han trodde sig veta att detta mystiska ting var en ratt ... hmm kanske de eller så kan man bära den som en hatt ... rolig är han allt!

skulle hämta kameran sen var jag bara tvungen att visa hur man egentlien åt den *mumsigt blev de visst*


sen blir de av att träffa hans mor och äta lite sushi :)

haha juste han sitter också å säger LiLiLiLi-lan och om man ska översätta de i rättans svenska blir de Flygplan hehe han är så go denne lille mosters skrutt.

får ta och uppdatera mer sen när jag fått in bilder m.m.

kram!

nu blir de lite tv till sen ut :P

HEMMA!

Kategori: Allmänt

Är hemma nu ... :) just nu sitter jag i min soffa och vickar på mina fötter hehe och är allmänt pigg för att vara mig ... vill sova och ska väll ta och göra de me , för jag har en väldigt söt natt gäst som sover så gott i min säng just nu ... :) Maxen är på moster besök i natt/i morgon, ja, så de är väll bara att tvätta sig och krypa ner för han vill väll ta och vakna vid 6 eller så som hans mamma sa :P ... men när de kommer till sötnötar som honom så går de faktiskt ann :P ... Kram!


Maxen!

Som sagt ...

Kategori: Allmänt

är fortfarnde på vift ... och fyndat en hel bunt med saker :P fynd ... =) är hel nöjd .. bilder kanske kommer upp sen!

Kram!

Im on my way...igen

Kategori: Allmänt

nu är de på vift som gäller igen har väl egentligen mycket här hemma men måste bort ett tag ... mycket i huvudet just nu ...
jag är inte mig själv ... eller ?
jag som sagt att vänta är bra och att stopskyltar är till för att tänka till en extra gång ...
men va hände i natt?
va jag ute och cykla , eller va vi båda så där som vi är ... ?
fulla a men mer helt absolut!
du är redan omtyckt och de skrämmer mig ...
jag som inte skulle ...
Inget hände ...
eller?
GAAAAAAAAH

nu drar jag har bokat en biljett på obestämd tid !

Kram! (kickan jag är tillbaka för max i allafall)♥
sen får jag se ...