Lillaamej

Magic... Nananaaaa

Kategori: Allmänt

Jag har fortfarande ont i kropp och knopp men jag bryr mig inte så mycket ... jag är liksom uppe i de blå ... hehe ...
hade lillis i måndags kväll ... (lillis=Lilljulafton) ... riktigt mysigt vi tjejer och så ♥:at förstås ... jultomten kom med, tänka sig att han hade tiden att titta för bi :D ...
Just nu sitter jag och förbannar mig över min kassa mobil som hakar upp sig hela tiden ... ska rensa allt i den så jag slipper bry mig om skit hehe ... men skulle föraöver bilder till mammsen ... de går liksom fortare att skriva utbilderna och ge dom i handen till henne i mrogon än att skicka ett mms just nu GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH... näää usch och ♥:at mitt är i väg på jour jobb igen ... fast han fortfarnde är sjuker ... men han har vart hemma några dagar ... och under dessa dagar har allt hänt haha ... har EN NY SÄÄÄÄÄNG + stomme ... tvätt maskin ...kamera ... och allt va man nu kan hitta ... JAG ÄR MER ÄN NÖÖÖÖJD!!!! ... fick fin fina presenter på lillis ... och i söndags var vi en sväng för bi bror min i bålsta ... där fick jag en julklapp till från gina ... hitta mig en fin skjorta i dag som jag bara äääälskar ... har den på mig nu ... usch va törstig jag är ... ska nog göra mig lite is tea mumma ... sen blir de att städa av lite och NU är namnet bestämmt på min Hamster ... TYRA låter finare att säga på engelska men funderar dock fortfarnde om de inte är bäst att säga de på svenska hehe ... men ska fixa i hennes bur hon får springa lite i sin boll under tiden hehe ... ja ja nu ska jag se om mobilen vill funka eller om de blir att kasta skiten hehehehehehe.... Ha de gött mina kära ...

God morgon

Kategori: Allmänt

Hehe kunde inte sova riktigt hehe .
Men de gör inget ska i väg snart ändå.
Kan visa Min hamster ... hehe låter som jag är liten igen (hamster hehe)

Pytte /Tusse ... de är hennes namn, ville ha Pyret men med respekt för lille syster så struntar jag i de.

hihi

I går tog jag och ♥:at lite bubbel och choklad, gud va gott de var hehe

Mys♥

Som sagt i dag bär de av hem till bror min ... ska väll göra oss i ordning snart när ♥:at vaknar någon gång hehe han vände sig nyss men hör dova snarkningar fortfarande hehe ... ja ja ... vi måste handla inför morgondagen också och sen måste ja ha de sista klapparna till honom (vet dock ungefär va jag ska handla hehe)

men ni får ha en underbar Söndag/annandag jul.

God jul ... si så där två dagar efter :)

Kategori: Allmänt

Kunde inte haft en mer skönare jul ... hur har ni haft de?
De börja lite si så där ... då ♥:at hade jouren ... och va tvungen att åka på MASSOR av jobb :( stackare ... men sen blev allt mycket roligare då kalle starta och ♥:at dök upp mellan ett jobb :) ... men sen var de vidare på ett nytt  han fick lite tid till att fira julen med sin familj och efter kom han tillbaka till min hehe, de hade frågats efter honom hehe ... de delades ut julklappar hejvilt då mitt Gudbarn/systerdotter fick äran detta är (jag lämnade över tomte luvan) att läsa upp alla och såååå duktig hon är, min fina sessa ... sen när ♥:at dök upp igen blev de 100 kronors klappen som skulle delas ut och jag fick knepigt puzzel och en växt hehe så roliga saker vi hade kommit på alla vuxna ... ♥:at fick bubbel och choklad en hit :) ... men om vi ska gå in på va jag fick ... JAG ÄR SÅ HIMLANS NÖÖÖÖÖÖJD TAAAACK ALLA !!!!
De börja med på morgonen då ♥:at gav mig ett brev där de stod att jag fick välja ut ett eget litet hus djur ... och när jag dök upp hemma hade jultomten lämnat ett paket ... (♥:at hade också fått från jultomten hihi) sen när jag dyker upp hos syster för att jag skulle lämna över lite innan firandet börja , va tror ni jag fann där?
Dom var hemliga och bad mig att blunda jag blev ledd till julias rum och där i en låda fanns hon ... ja alltså min lilla tusse ... eller goliat vet inte va jag ska riktigt döpa henne till ... men en pytte liten sebirsik dvärg hamster hehe ... :) så de jag fick köpa av ♥:at i dag  av presenten var bur och de som behövdes till ... men de var inte slut där för jag fick present kort i alla möjliga former och hör och häpnad en TVÄTTMASKIN!!! så som jag har önskat mig , fick en super fin box av lille syster fylld med alla möjliga saker och när vi kom hem jag och ♥:at delade vi ut resten av klapparna och fy va B mina kändes när jag fick de sista julklapparna av honom ni kan inte gissa va han känner mig rätt ... jag är fortfarande mållös ... en.. jag kan knapp skriva de ...NIKON systemkamera ... FAAAAAAAAAATTA mitt egna systemkamera som bara är min och jag kan inte förstå hur han kan veta (jag hade inte en önskat mig de för jag tycker sånt är så himlans dyrt) Förstå hur lycklig jag är och plus allt de här ska vi i väg och mysa på hotell någon natt framöver (min present till honom och lite till dock kommer lill jul afton på måndag och då kommer de mer till honom :) hehe )... jag är KÄR har jag nämt de någon gång ever? ... nä men jag vet att jag verkligen är de ... och inte för alla saker utan för att jag aldrig kännt mig tryggare ...jag tänker inte nämna hans namn här ni som känner mig vet vem han är och just nu är de bara så de behöver vara. nä ska mysa nu för vi ska fira min brors dotter i morgon , ska ta med mig NIKON!!! och visa mina skills i foto hahahahahahaha den var bra hehehehe nää så bra är jag verkligen inte ... men ni får ha de så gott mina kära och nu efter så här lång tid GOD JUL i efter skott och jag kan inte annat än att sluta lee jag känner mig hemma ... (trotts veckan som vart med allt illa som jag mått är jag GLAAAAAAAAAD) ... ♥

So true

Kategori: Allmänt

- There´s no rainbow witout the rain, there´s nó happiness whitout pain.

Sjuker...

Kategori: Allmänt

I går natt/dag/kväll Var otroligt jobbig ... fick sådan magsmärtor att jag inte visste vart jag skulle ta vägen ... har aldrig fått så ont som då ... men jag överlevde natten och ringde mig sjuk på morgonen sen, fick en läkar tid och om jag tvivlat på husläkare förr, är de inget till vad jag gör nu ... Han sitter och säger att ja, men de kan ju vara (Efter att jag tagit blodprov och kissprov) En kraftig urinvägsifektion , influensa eller Blindtarmen... jag titta på hon och  Ursäkta ? ... ja, han satt och resonera med sig själv om va de kanske var högt och tydligt ... så han skrev ut tabletter om urinvägsinfektion för de kan de ju kanske vara ..(ironin växer) .. ♥:at som körde mig till läkaren tyckte att de lät skumt och de tyckte jag med om de nu är blindtarmen vill man ju att dom tar en ordentlig titt ... han har ju själv tagit bort sin efter en infektion ... så han körde mig till akuten på st göran och där ville de avvakta för att se om de kanske var något annat som spöka men hon uteslöt inte blindtarmen... i dag mår jag dock under alla omständigheter bättre så jag avvaktar ett tag själv för som i går kunde jag knappt stå upp men i dag kan jag till och med böja mig ner utan konstigheter.
Men usch så osäker man blir på läkare när man få tusen olika förslag på va de kan vara .. och de otroliga är att dom frågar mig om jag kanske vet va de kan vara .. hmm ... logiken tack? ... nä nu vill jag bli frisk ... de är ju julafton på fredag.

Grattis♥

Kategori: Allmänt



HIPP HIPP HURRA SHILAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!♥

En tid sedan ♥

Kategori: Allmänt

Ja verkligen, ja har inte haft tid men i dag är de mer okej att sitta framför datorn ... (vill inte gå in på varför) ... ska snart fixa lite (om jag orkar) ... sen blir de mys här hemma för hela slanten ... de behövs verkligen.
Kram  ♥

Duktig!

Kategori: Allmänt

I dag har hela dagen bestått åt att städa städa och tvätta ... känner mig uppe i varv just nu.
Har inte jobbat i dag så jag beslöt mig för att ta tag i detta och om de blev rent ... nu liksom har mitt hem fått en ny doft också, berätta ju förut om hur jag haft massa dofter och unkna lukter här hemma, sen tog jag ju ätiksprit och ställde i små koppar runt om i lägenheten. DE FUNKAR! är jätte glad att den hemska lukten äntligen försvunnit.
Nu är de verkligen jul känsla här hemma :)
ska snart i väg på en tur och kika i en butik jag länge velat åka till (ligger en bit bort från staden) ... sen blir de hem och mysa :) ... har ju vart riktigt duktig i dag.




Kram!

Hej hoj...

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbakas... har inte haft tiden till att skriva men jag uppdaterar nu i allafall... sitter just nu och VILL verkligen INTE plugga ... har skrivit en uppgift (har två hehe) äter diam tårta och han ser på nån läskig film hehe så ni kan förstå (ni som känner mig) varför jag faktiskt sitter här och försöker plugga ... inte min starka sida att se skräck, han såg nyss halloween haha (jag kan inte annat än att skratta åt mig själv) hoppa till varje gång de va nått läskigt (och då är ändå den filmen gammal) ... ja ja ... plugga? hmm men har tills i morgon på mig så jag gör de i min takt bara den kommer in i dag så.
I går mina kära ... var de ord språket "finns de hjärte rum så finns de stjärte rum"- som lyde här hemma.
Hade nämlingen hela 18 personer över (och inte vilka som helst utan familjen) de var ur mysigt och nästan alla fick träffa honom :) ... ja, vi drack två olika glögg orginal och chocklad hade dock fler men de kändes som om de blev för mycket efter ett tag hehe , sen när en del droppat av för att gå hem så beställdes de pizzor och allt va man nu kan hitta på pizzerian här i när heten så de fick bli den mumsiga middagen.
Men en tradition har nog skapats gott folk, för de där kändes som att snart är de jul :) med brasan på den nya tv och julsånger och gott skratt hade vi nog alla mysigt.

Har tyvärr inga bilder sen i går men slänger upp några " i stället för en blomma" jag fått( fick en jätte fin blomma iof)  (hehe tack alla för dom fina presenterna)


[Nu syns inte den jätte fina blomman [Disktrasa från familjerna T/K]
som jag fick av syster men bakom
ljusen står den och sprider behag.]


[Fina koppar med värme skydd     [slevara i tre färger från Fam. T/K]
te sil och tea de kommer att bli
mys på hög nivå här hemma
fick dem av syster m. familj :)]



[Lakrits glögg en från bror den
måste testas]


Kramar och tack för den underbara kvällen♥