Lillaamej

Kan fortfarande inte lägga upp bild...

Kategori: Allmänt

trist jag som har en drös med bilder :( men men sitter just nu och äter frukost men inser att jag måste springa nu för att jag börjar snart... jepp jobba igen. Men i morgon är jag ledig dock blir de andra planer som sagt man får ju inte vara helt ledig när man bara är de en dag i veckan. ni får ha de så bra så ska jag göra så gott jag kan idag ... Kramar

Mys i soffan.

Kategori: Allmänt

Nyss hade vi vår vån här på middag. de blev tonsfisk sås med pasta (lite mumsigt så där) och så klart mumsmums efter de hehe. Älskling har hållt i gång hela helgen med att måla hallen medans jag jobbat. Och fint börjar de bli. Vi har valt att ha hel vitt, men nyss sa han att de kanske skulle vara fint med någon färg... hm ja alltså vitt kan man ju liksom ändra så lätt så får se om de blir ett senare upptåg. är de någon mer än jag som inte kan lägga uppbilder på sin blogg? Nä ska ta och varva ner innan jag lägger mig. Ni får ha de bra och trista att jag inte kunde lägga upp någon bild. Kramar.

Hej hej

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet och har precis avslutat min lunch bestående av nudlar hehe inte riktigt mun favorit men de slank ner fint.
Nu framöver kommer de vara födelsedagar i mängder så ja upptagen kommer ordet va.
Och inte nog med de så fyller ju jag år snart också så ja allt på en och samma gång hehe
Nä ska nog ta och slå mig ner i massage stolen här på jobbet och slappna av för i dag har de vart hektiskt.
Senare ikväll blir de att möta upp mitt älskade Gudbarn för att följa med henne till pianolektion. Hehe
Som sagt många bollar i luften just nu men så ska de vara också :) ett tag i alla fall.

Ni får ha de så bra där ute.
Kram från lillaamej

Lillaamej idag!

Kategori: Allmänt

Nu var de ju ett tag sedan jag skrev och mycket har hänt.
Mamma har fyllt år och de fira vi med ett hejdundrande kalas :)
Jag har och kommer att jobba en massa.
Vart på ljusparty de var riktigt skoj :) så underbara dofter och fina lyktor där emot blev jag ju sugen på en lykta där som jag inte köpte ångrar mig en del men men hehe
Nä i dag är jag ledig men inte så där ledig att jag kan göra va jag vill nä måst göra ärenden hela dagen men de kan vara skoj de med :)

Ni får ha de bra där ute
Kramar från lillaamej

<3

Kategori: Allmänt

Nu har jag hållit i de ett tag, ligger här bredvid min älskling och dricker champagne så här på en söndag kväll.
I tisdags kom han förbi mitt jobb och sa lite så där skynda dig hem efter jobbet. Hm tänkte jag , jag som är så nyfiken av mig lyckades sansa mig tills jag sluta så där 3-4 timmar efter.
När jag går utan för huset vi bor så är de alldeles mörkt där hemma, okej jag sätter nyckeln i dörren vrider om och de jag möts av är en lapp där de står "välkommen hem, följ rosorna" de låg rosor ända till vardagsrummet där fann jag en underbar bukett och ett brev skrivet av min älskling i frågan om jag ville förlova mig med honom och mitt svar blev självklart: JA !
Jag hade inte den minsta aning hehe

Nu vet ni och i dag köpte vi ringar som vi har för symbolen skull och tills vi hittar de som verkligen faller oss till smaken. ( visst dessa är tjusiga också)

Nä nu ska jag mysa vidare med hjärtat mitt.
Ni får ha en underbar natt alla där ute <3