Lillaamej

Funderingar

Kategori: Allmänt

Har haft så mycket funderingar i mitt huvud den senaste tiden så mycket som snurrar.
Men jobba igenom mitt arbetspass idag fast jag har så ont i magen.
Ja jag har åkt på en kraftig urinvägsinfektion ... men jag blir så låg när jag mår dåligt liksom så där Kaos artat men sen är jag också den som stressar upp mig för föga lite.
Men se i morgon ska jag försöka hinna med lite annat.
Shilan har nu äntligen landat efter att ha tillbringat 3 veckor i de stormiga England/London så jag ska försöka hinna kidnappa henne ett litet tag.
Sen får jag inte glöma att min Lill sis Erica  och min "svåger" kommer hem från soliga Grekland i morgon.
Ska försöka ha tid till detta med.





nä nu måste mitt surgurkiga jag ta och sova lite för att försöka piggna till.

Ha en fortsatt trevlig natt där ute.


Landet.

Jobb

Kategori: Allmänt

Nu är de snart dax för att springa till jobbet.
måste fixa lite mat snabbt men sen så är de bara att springa hehe så ni får ha en bra dag.

Kram på er

Kräftorna&bakluckeloppis

Kategori: Allmänt

Hej på er.

I går va mysigt både på landet och på kräftskivan.
kvällen sluta i skönsång från alla håll hehe (kareoke)
Super tack Åsa för en fin kväll :)


 

 

Idag tog vi en lååååång sovmorgon och bara mööös , men när vi väl bestämt oss för att stiga upp blev de bakluckeloppis himlans skoj de var mycket fint att kika på och gladamännsikor i alla desshörn.

 
 

mysiga dag i dag med och nu ska vi snart spela russin spelet hehe(bingolotto).
Älskade mamma gjorde sig illa igår på landet så vi tänkte ta oss en promenad till dom och pigga upp med bingolotto, kanske har man lite tur vem vet?

Ha de så bra gott folk

Kram Emelie!

Landet & Kräftor

Kategori: Allmänt

Nu är vi på landet ... (veckan som vart har bara vart botten så som att jag mått så otroligt dåligt) men i dag är de bättre så himlans mycket bättre en hel helg av ledighet och i kväll är de kräftor hos hjärtats syster yster.
Jag njuter för fulla muggar här i naturen där lugnet verkligen är allt!
syster med familj är här och så klart mammsen och pappsen ... lilla sýster är på semester (lyllooo) men om man ändå vågade flyga(ja jag är rädd där kom de fram också hihi) som jag flygit när jag va mindre men nått hände så blev man rädd fy , tänk och liksom glass i solen på en strand i Grekland ååååh nää måste övervinna rädslan SNART!
Lilla Emil och Leo sitter här brevid mig söta pojkar :) kan de bli bättre ?



Å vilken härlig dag nananananaaaa hihi

Ni alla där ute får ha de så bra

Kram!

 

Mys på balkongen

Kategori: Allmänt



Ja på våran glas balkong hehe om ni kommer i håg... sitter med en hemma gjord latte och har precis avslutat mina mackor ... morgonen började i KAOS ... vi har inhandlat endel nya möbler var av ett nytt mat bord/barbord ... super fint men såklart så fanns inte stolarna på lagret ... ringer som tok då dom sa att de skulle komma in i går torsdag , direkt när de kom in försvann de och varuhuset /ikea  öppnar ju som bekant 10 prick inte tidigare och inte senare jag vet för jag har vart en av de alla som köat där ... så prick tio sitter jag i telefon med dom på ikea växeln ,han ringer till varuhuset och två min efter är de någon som tagit stolarna (tror inte på de sorry) man hinner inte då skulle ju personalen sätt att nån haft dem på sin  vagn ... aja  tänker jag men de andra ikea då, jo 8 kvar ... bra kan dom lägga undan Nej... men om jag vill beställa 4 stolar då går de Nej ... herre gud de ingår ju inte i deras servic säger han ... okej tack och hej säger jag ... ringer efter yttliagre några minuter upp ikea igen ... (ja jag ger mig inte) Han säger promnt nej de finns inte i deras servic att lägga undan några varor i varuhuset ... nu kokar jag lite lätt ... lägger på med ett tack och hej ... och efter yttligare ett samtal då jag faktiskt tröttnat på bordet om de liksom inte finns några stolar ... kommer jag fram till en jätte gullig tjej som ordnar så att 4 stolar går att hämta ut tusen tack vilken ängel hon var ... se de tog mig 3 samtal för att få någon rättvisa ... men sicken tur man fick ... så när älsklingen slutar ska vi hämta upp stolarna och sen bär de av hem för middag :)

<Puh vilken morgon ....

nej så idag blir de stor städning och till piffning i lägenheten ... ska se om walking/arbetsrummet (ja jag ville ha en kläkammare men älskling ett data rum så de får bli till bådas nöje hehe ) ska se om de inte kan bli iordning i dag.
sen så ska de dammsugas och tvättas golv.

igår föresten va jag med syster yster och hennes son max vid en lekplats/plaskdamm vi hade väldigt mysigt och se vilken sötnöt han är han försöker kasta vatten på mammsen hehe dom hade ett litet vatten krig hihi


sen lite senare på kvällen hade vi pickninck med andrar systern som percis i går för 4 veckor sedan fick sin andra son ... de var mys med bad och mat... härligt att kunna unna sig så där i bland.
 



Ni får ha de så bra så länge så hoppas jag på att stolarna kommer hem i dag :D kram på er alla där ute ♥