Lillaamej

...

Kategori: Allmänt

Hade super mysigt med flickorna i staden i kväll nu måste jag sussa ska jobba och i morgon blir en tung dag för hela vår familj ... säger bara älskade underbara fina totte .... du kommer vara saknad lille lille du. vår fina underbara hund tas bort från oss i morgon då han är så dålig :( de svider så i hjärtat att jag inte vågar/orkar skriva mer. fina totte♥



Du fina underbar lille bror älskar dig ♥

Fin fint...

Kategori: Allmänt

Ja i kväll blir de tjej mys ... För länge sedan i mitt tycke ... Så i kväll efter jobbet åker vi till stora staden :) mina fina flickor, så kvällen består av bla bla bla :) .... Nä men ni får ha de så fint där ute <3

Sigtuna

Kategori: Allmänt

Tog oss en tripp till fina Sigtuna i dag, hade hört så fint om denna näst intill magiska plats . Och oj om de stämde, husen, fiken , affärerna ( nu var ju dom stängda vilket var tur i sig sa älskling hehe undrar va han mena med de hihi) utsikten, sjön ja allt va som i ett annat år hundrade en plats att komma till för att återfå ny energi många guldstjärnor för denna stad och tant bruns kafé för 1600 tals anda och goda semlor ... Samt inte varje dag man får finkaffe i kopparkanna :) nä en helt under bar dag ( samt en fin start med inredning hos syster med fam.) Juste förra veckan fixa vi nya underbara ringar som nu är äkta med gravering och precis så som vi ville ha dom åååh nu känner man lyckorus i hela kroppen åh, vi kommer sätta på dom nästa vecka i Jönköping (våran lilla mini mini mini romantiska helg) kan dock visa bild på dom (tagen med mobil där av kvalitén) ni får ha de underbart kramisar

Morgon stress- ...

Kategori: Allmänt

Denna eviga morgon stress ... Jag är så otroligt dålig på att planera och min älskling är på samma nivå så i morse så hade han ett läkare besök ( eller nu rättare sagt) och gissa vem som vakna 25 min innan av att hans mobil inte ringt ( ibland är de bra att inte sova så tungt) jag vaknade av att de kändes så konstigt på något vis.
Så vi sprang runt hemma och stressa ( men vi han lagom till allt så vi kom ju inte försent) men nu ska vi se till att få något i magen sen blir de till att jobba (va nämligen ledig i går och mös för fulls muggar med älsklingen i stora staden ;) ) juste vi har nu införskaffat oss ett våffeljärn på rean hehe så i går fick vi denna eleganta middagen :) ha e gott alla där ute så hörs vi :)

Bokat...

Kategori: Allmänt

Ja nästa vecka åker vi till jönköping för att komma bort lite, plus att de är en av mina lediga helger så de ska bli såååå skönt ...
dumma dator rader allt jag nyss skrev så där av ett kortare inlägg ...
Läkar besöket gick bättre än förväntat kände mig dock ensam och livrädd ... älskling har åkt på samma utslag som jag fast över hela kroppen så konstigt men hoppas på att de går över och att de inte är farligt ... ja ja inte mycket mer att skriva just nu ska ta och hoppa in i duschen sen hopp i säng ni  får ha de så bra.

Lite gladare ...

Kategori: Allmänt

va på ikea efter jobbet i dag. meningen var att vi skulle ha en garderob som vi kan förvara dammsugare ect men den var slut som förra vecken :( ... men vi kom inte där i från med nada hehehe alla som känner mig vet ju att de skulle vara OMÖJLIGT... Jag blev glatt överraskad när vi klev in balnd tygerna och fann en SYMASKIN vem hade anat ? så nu är äger vi en sådan (har alltid velat ha en för man har ju alltid något hål men aldrig någon nål hehe) så i dag när vi kommit hem efter att också fyndat ett super fint datorbor (visar när vi fixat garderoben där den ska stå) sydde jag en klänning som gått sönder och de var riktigt kul (minns hur jag älskade att var på sylektionerna i skolan.)

Två av de vi fyndat (symaskinen sy som den heter är inte världens skönhet men ack så bra )



Ni får ha de så bra så länge ♥

Tilllägg till de nyliga skrivna:

Kategori: Allmänt

NEJ jag är inte alltid så här som de står men de finns dagar ....så därför lägger jag nu upp en bild på en lycklig Emelie.


(gillar ju inte att vara med på bild så de bilder jag har är oftast med min älskling men han gör mig lycklig så ja de är sanna kännslor på bilden )


Kommer köra en bikt senare någon gång med saker som gör mig mer gladare osv.

Lillaamej biktar sig. långt och dystert.

Kategori: Allmänt

Jag Emelie aka Lillaamej tänkte ta och ha en bikt för mig själv de är ju trots allt min blogg så vill ni inte läsa behöver ni inte de heller (lika bra att ta de nu innan ni läser vidare hehe)
Så vem är jag då?
de är en fråga man kan ställa sig tusen gånger om men nu tänkte jag ta och skriva av mig ordentligt så kanske kanske de kan lätta litte från mitt hjärta.
Jag är Emelie , bosatt i staden med mina nära och kära och den bästa av den bästa killen man kan tänka sig.
utåt sätt är jag till vikten lite över och sådär övertrevlig på jobbet.
hemma är jag en mer hemma pysslare som ständigt försöker piffa hemmet i alla de nya tränder blandat med de gamla
å de råa.
jag ser mig själv som en över social person som börjar slita ut sig.
(kan ju bli trist för dom som är med.)
jag är den som nojar för allt och tynger mig själv med allt va de kan vara.
klagar ofta och är tjatig.
(oj va trist de här börjar låta men jaa hehe sån är jag inte jämt men har blivit allt oftare) 
 
Jag själv tynger mig, mina tankar tynger mig , min konstant till oro tynger mig. Jag kan inte sätta mig riktigt in i va de är , men jag oroar mig försaker som inte ens händer och om jag inte oroar mig för dem så blir jag rädd för att de sen ska bli sanna ... jag vet jag låter hel sjuk när jag själv läser de men så är de. De känns som att jag är rädd för att vara lycklig, att jag ska få vara glad och att jag har de bra här och nu. Som om något dåligt ska hända. Min rädsla är förstark i bland vilket gör att jag inte vågar satsa 100% exempel att flyga? japp livrädd och ändå har jag flugit hela mitt liv ända till 18 år nu vågar jag knappt se ett flygplan. min räddsla för att mista någon är iof billioner gånger mer.
De är som om min hjärna säger att inte ta risker för att hålla full koll.
men innerst inne vet jag att de är löjligt, och varför bryr jag mig då?
Jo för att jag är för feg för att stå upp för mig själv jag är rädd om alla i min närhet vilket många inte förstår.
jag är livrädd för att såra och att bli sårad.
jag slänger mig själv hit eller dit för att tysta alla andra och jag trivs inte med vem jag har kommit att bli.
Jag älskar alla runt mig och speciellt min underbara fina ola.
Ibland stannar jag upp för att tänka , en sekund så där (för annars är min hjärna i full speed) försöker se mig själv i andras ögon och innser hur jobbig jag kan vara.
för min mun går i ett (jag tror iof att de är något försvara jag har) jag älskar att se hur jag kan glädja andra. 
de som där emot gör mig väldigt illa är hur dom som står mig närmst gör de till ett skämt. 
Jag avskyr falskhet och jag vet hur illa jag själv kan vara så näst in till barnslig. 
men jag är en sådan som samlar på mig och liksom håller ut tills de spricker och jag inte kan hålla mig längre. 
(därför tar jag denna bikt nu)
jag är den som tycker att livet kan vara som en saga men också päst.
jag tror på att saker och ting kan hända av en andledning men också är jag väldigt delad. 
Jag saknar min fina underbara mimmi något så enormt att de gör ont. 
Jag lägger större vikt på, men tänk om... än att satsa. (hm de där är ju samma som de ovan nämnda jaja)
jag tråkar ut mig själv i bland. 
Jag är nu trött på ordet JAG hehehehe men de är en bikt så ja jag får lov att använda orde jag hehe
Jag mår väldigt dåligt just nu för att jag är rädd för att gå till läkaren nästa vecka. verkligen livrädd. 
Jag vet att många tror på fullaste allvar att jag gillar att springa till läkare för att dom antagligen tror att jag vill få någon sorts sympati, men helt ärligt nu VEM FAN VILL HA ONT? 
Jag är livrädd för att de ska vara något allvarligt fel (bara för att jag har haft de så bra de senate året) 
och jag är rädd att de ska påverka min framtid. 
( de gör närvöst ont att ens skriva dessa rader) 
Mitt humör har vart oroligt sen brevet damp ner i brevlådan.
min koncentration har vart botten och jag är inte mig själv har inte vart de på ett bra tag.
Visar de sig att de inte är något allvarligt fel på mig
LOVAR JAG MIG DYRT OCH HELIGT ATT TA LEDIG OCH ÅKA I VÄG MED MIN ÄLSKADE OLA I MINST 1 VECKA OCH BARA BRY MIG OM OSS! 
nu har ni mitt ord på de och jag ska inte svika mig själv.
så åter till bikten.
(bortsett från mitt ovan oro)
jag ser mig själv som en person som kan mer än va jag visar.
en person som vuxit upp i en relativt lung tillvaro (bortsätt från skolan)
En person som kan kalla mig stolt flickvän.
(ja han har brister men inga som inte alls tar över min kärlek för honom)
hehe

jag kan vara en lättsam person men samtidigt en som också kan och vill iband gå på djupet med saker och ting hehe

nää nu har jag klätt av mig allt för mycket för er lite ska jag väll ha att gnaga på själv ? hehe men som sagt de jag nu ovan skrivit är för min egen del och för min oro och för min lättnad.

Ny dag - dålig morgon.

Kategori: Allmänt

Börjar sent i dag men får inte sova för de, som jag tidigare nämnt åker jag på urininfektion efter en annan och min gyn vet inte varför så för några månader sedan skicka han en remis till en specialist. Så nu till varför denna dag vart så dålig. Vägra nästan kliva ur sängen, sen upp för att piffa till mig och lyckas ta sönder min nya och då menar jag nya parfym köp på självaste nyårsafton , den flyger ner i golvet i ett litet pytte brak och går i tusen bitar så ingen mer chokladparfym här inte :( (visst läte som en skum doft men icke så himlans fin doft) sen gör jag illa mig och så vidare nä vill egentligen dra täcket över huvudet och låsa in denna morgon , men just nu är man på väg till läkaren för att göra ett prov sen får jag se hur älskling och jag skulle göra om de blir lunch på ett favvo ställe eller bara mysa tills jag börjar måste lugna mina nerver just nu är tavlan här blev riktigt fin :) så en rolig sak faktiskt. Hoppas ni haft en bättre morgon än mig puss och ha de bra där ute.

Ändring i text

Kategori: Allmänt

Hehe de jag skrev nyss fick de att låta som om min syster yster bor hos oss hihi så är de inte men skoj att dom är här på besök (så där av kan de bli bättre ) och kul att de gick att lägga upp bild första gången kanske har någon mer bild nu på mobilen :) men nu ska jag fortsätta vara social här ville bara rätta mig lite ha de bäst nu <3(slänger in ett bara super fina skor jag köpte innan nyår dock sjukt jobbigt att gå på höga kullar som vi gjorde på nyår hehe stackars Shilan som fick bli mitt stöd för att jag stod på tå hehe)

Lördag.

Kategori: Allmänt

Nu ni är de städat och fint här hemma , sitter och spelar life med syster och våra älskade hos oss kan de blir bättre? Älskling och jag var på Ikea idag fann lite smått och gott men fy tusan va härligt de var att vara ledig lite så här ... Vi hann med att gå in på mio med och fynda en härligt fin lampa som nu är uppsatt , om de funkar så lägger jag upp en bild, bloggar just nu från mobilen så de kanske blir lite knasigt då de inte har gått att lägga upp bild från mobilen förr dessvärre. Men ni får ha en fortsatt underbar natt mina fina 

Som ni kanske märkt?

Kategori: Allmänt

Har jag nu tagit bort två av mina tidigare bloggar (mat och hem) av totalt ointresse från mitt håll.
Så vill jag skriva något av dessa, tar jag såklart och skriver de här på min gamla hedliga lillaamej sida :) 

Jag skrev ju i tidigare inlägg om hur jag inte ville vara med på bild längre och så är fortfarande fallet ... jag blir näst intill gråtfärdig när jag ser bilder på mig jag inte vill att någon annan ska se ... jag undviker kameror av EN andledning och de är att inte förstöra för de som faktiskt vill vara med ... jag är den som står bakom kameran (kan vara därför jag valde media som linje på gymnasiumet)  istället för att stå och plåga mig själv ... så jag uppskattar att vara i mina älskades närhet men kommer en kamera fram och jag inte får se bilden innan den läggs upp vill jag inte att den heller publiceras ... jag är ledsen om jag nu gör någon besviken men de är så här jag känner (vem vet en dag kanske de ändras men då låter jag er veta de)

så nu fick jag lätta på hjärtat av något jag kännt som en litet åskmoln i bröstet ett tag.
(ja självklart finns de bilder som jag mer än gärna publicerar här på bloggen eller den dumma dumma dumma ansiktsboken jag nu inte för allt i världen kan fatta hur jag skaffa? tycker inte om den typen av social umgängen har kvar den av anledninga att de verkar som om alla skriver hälsningar man inte vill missa (där av min torka på uppdateringar) jag ska ju inte säga att jag inte är där inne alls och printar ner en eller två rader men inte lika ofta som de vänner man har =). )


så nu till något annat ... eller ja inte för att de händer så mycket  (förutom att jag och mickan vann bio biljetter på jobbet i torsdag hehe ) super skoj och hitta i vårt fack. vi hade visst haft en tävling som jag glömt och vi vart delad andra plats :) hihi.
Så som ni verkar förstå är de jobbet som hägrar dessa underbara dagar har näst in till glömt hur de är att leva ett normalt liv ... hade de inte vart för jul och nyår hade jag fortfarande trott att de var 2011 men men jobba sova äta jobba sova äta kanske kanske hinna med att mysa med min älskling ... hehe ja ni förstår men jag ska absolut inte klaga (jag har ett jobb och de är jag vekligen glad för).

hehe oj vilket inlägg men så blir de när man inte hinner uppdatera ... (ja träningen ... den har inte satt i gång än av brist på allt möjligt men den ska sättas i gång snaaaaart hehe jag lovar)

Sitter och lyssnar på min absolut favorit låt här i världen:
Have you ever seen the rain -creedence clearwater revival

vet faktiskt inte hur de kommer sig att den är de men något får mig att bli lugn och glad när jag hör den så antagligen de :)

nä nu har jag skrivit så de känns ska ta och öppna en Corona och ta en lime skiva en ska jag njuta av att jag faktiskt är ledig i morgon (första dagen denna vecka sen börjar de en hel vecka utan ledighet hehe)

ha de så bra där ute (ps slänger in en till bild på mig och älsklingen en bild jag faktiskt tycker om ds.)


Hej och gott nytt år!!

Kategori: Allmänt

De var mysigt på nyår med god mat och underbara männsikor.
Och julen har vart bra den med .... men nu börjar jag tröttna lite faktiskt på julpyntet (fast jag är en sådan julfantast) så i morgon åker de ner ...

Jag och min älskade gjorde något häftigt nyss, nämligen en canvastavla som vi ska ha över sängen
(de ser så naket ut på väggen bakom) så vi knåpa ihop några fina bilder och fick en helt fantastisk tavla
(hoppas den är de i verkligheten med) vi får den om några dagar smidigt och enkelt och pluset i kanten var ju att vi fick den för halva priset hehe alltid trevligt.


Nä ville bara smyga in här så där jätte sent på natten och skriva ner de , ska krypa ner till min älskade och sova nu för i morgon väntar jobb ... men man ska inte klaga fick ju hela jul och nyårs helgen ledig så nu är man ju fit for fight... apropå de så ska jag och älskling köpa oss gymkort på sats (mitt favvo gym) så till sommaren SKA jag älska att vara med på bild igen (ja här är andlednigen till att jag ogillar att visa upp mig) jag vet att jag är dum nu, men jag kan ju träna så varför inte ,de skadar inte mer än va de gör nytta minns att jag mådde så himlans bra när jag och shilan gick i skolan hehe då vi bar våra tunga väskor näst intill varje dag för att sedan gå till gymmet, men oj va kul vi hade.

så snart är vi två gymkort rikare , kanske kan köra lite uppdateringa på de, här i bloggen för att peppa mig själv , sen vet jag att jag och älskling kommer att peppa varann också.

Men nu måste jag sova slänger in en bild här på en av de bilder som kommer komma upp på canvastavlan ... (kan ju lägga upp hela sen när den landat hos oss)
Puss på er