Lillaamej

Jag ska bara ...

Kategori: Allmänt

Så låter de en hel del hos mig hehe ... och då är ja själv också haha ... men fan nu "ska jag bara" titta på sidor och sen sova men då dyker väl nästa grej upp och sen blir de som i går att jag somna vid halv två ... visst låter de inte farligt men jag jobbar också och denna helg är de jobbet som kallar ... jag kan säga så här jag älskar att vara aktiv och mitt jobb är verkligen olika varje dag men skoj ... =) nä sova eller ?

har märkt de tydligare och tydligare ... min familj hmm a de märks att vi är en STOR familj haha ... vet en vet alla och haha de är lite smygeli smyg i bland =P fast jag är väl inte personen att kunna dölja något så bra haha ... men han är han och ingen vet vem .... =P så de får stanna där (och nu ljög ja ni vet men inte dom hehe)

har jag nämnt att jag älskar min lägenhet... jag ångrar inte att jag flytta men de kunde vart lättare ... och jag blöder inte som då eller inte alls men jag känner verkligen en suck av lättnad (förutom flytt kartongerna jag bara skulle flytta då jag kom på att "jag ska bara" göra dittan och dattan ... hehe men men ... sova eller messa hmm ser ni nu kom jag på mer haha ... jaja

ha de

Puss&KramEmla

=)

Kategori: Allmänt

Allt jag ville säg  bara  haha

X2

Kategori: Allmänt

hehe nu har jag gjort de igen =P såg SATC 2 alltså hehe petra ville se den och jag är långt i från att säga nej när de kommer till dessa underbara filmer

vi åt middag hos petra och jag kan inte säga att jag inte är trött oj oj vilken rolig kväll i går hoppas du hade kul syster yster sussie och alla ni andra me jag hade i alla fall de super lite mycket dricka kanske men sånt är de värt =) ... jag är långt i från allt skit nu orkar verkligen inte förstöra mig igen och ja var nere i dag men sår läker inte fort och rispar de bara lite i de kan de blöda till ... jag är i alla fall säker på vart jag vill nu ... och de är till någon annan som vet vad jag vill ha och verkligen tycker om mig =) har en gissning ... men inget jag vill tala om nu hehe ... ska se petras lägenhet i morgon hon flyr stan hon minsann ja man brukar ju fly hit till stor staden  men vi alla vet ju att petra inte är som de andra =) inget illa menat hahahahahaha .... ja ja ska försöka få sömn nu vilket inte ska vara så svårt då ögon locken snart är nere vid tårna haha

Dagens Citat : Make a difference!

ha de

Puss & Kram Emla

Gäster =)

Kategori: Allmänt

Nu har vi ätit hemma lagad pizza =O ja ni hörde rätt vi åt hemma lagad pizza jag som alltid sagt att de är äckligt men den här var super goooood =) ... De var jag ,Roa och Söwsöw som satt här hemma och såg planet 51 =) dom sover över så ska vara social nu hehe eller rättare sagt gå lägga mig vem vet vi kanske snackar med varann i sömnen med haha... nu ska jag få min skönhetsömn för upp till jobbet i morgon blir de PLUS att de är fest hos syster i mon kväll som jag måste springa till ... hehe ja jag slutar rätt så sent för att hinna så i morgon blir de stress men hoppas på en underbar sing star kväll med massa roligt folk och att syster Sussie som är min gudmor dessutom får en minst sagt rolig kväll =)

Dagens Citat: Efter regn kommer solsken.

ha de

Puss&Kram Emla

GrAtTTTTTisSSSSSS

Kategori: Allmänt

Sussie min syster yster fylle år i dag och de är liksom ingen vanlig dag nääääheejnej hon fyller 40 och detta ska firas på fredag med ett hejbrakande fest hehe men jag skrev ju i går att jag skulle ut på äventyr mitt i natten och om de blev ett äventyr hehe ... vi alltså jag mamma systra och bro smög oss in klockan tolv hos min syster för att väcka henne med ja må du leva de blev allt en överskning för hon hade precis somnat haha men skoj var de lite läskigt med kände oss nästan som inbrottjuvar haha ... men vi ploppa en champange och fick gott tilltugg av syster ella =) men vi kunde ju inte hålla stackars sussie uppe hela natten så vi knallade hem senare hehe ... men jag tror nog allt att hon fick sen en chock haha ...

ja ja

Dagens Citat (eller rättare sagt en mening från mig) : Lämna aldrig dina saker hos någon utan att ha kvar nyckeln de kan ta månader att få tillbaka dom! (till och med den du älska).

hehe men jag vill åter igen gratta henne och önska henne en fin födelsedag jag vet att de kom in sent de här inlägget men har jobbat hela dagen hehe

ha de

Puss&Kram Emla

Här!

Kategori: Allmänt

Är jag och jag har vänt blad för att skriva om de som är och förhoppningsvis inte allt för mycket av de som vart.
jag väljer själv vilka vägar jag vill gå och själv vilka vägar jag ska undvika.
jag somnar snart men ska göra lite saker innan jag kan krama täcket och gosa med kudden hehe ...

de är sjukt hur rätt han hade låten under månen är verkligen en bra låt och tänka till låt och en att påminnan sig om... jag sitter just nu i soffa och lutar mig tillbaka har packat lunchen till i morgon=) hade mat gäst i går de blev mat över som räcker =) hehe ... juste haha fick mig allt en chock när jag stod och prata i telefonen kollar ut av liksom ingen andledning och där står de två personer och vinkar utav bara skjutsingen haha gissa vem de kunde vara =) ... de var Söwsöw och hennes karim som var på väg till bussen och ville säga hej =) så gulligt ... känner mig verkligen att jag är på rätt sida av staden nu =) ... va gjorde jag där borta egentligen ... de va onödigt att ha fällt så många tårar om jag endå skulle hit igen ... nu om jag skulle gråta skulle de vara av ren utmattning... jag vill och är på god väg att bygga upp mig igen jag bor här och jag andas min egen luft ska inte säga att ensamhet är något man verkligen älskar men jag vet att en dag är jag stark nog att veta vad som är rätt eller fel i ett förhållande och då kan jag vara bättre mot mig själv och må bra =)

ska iväg för lite äventyr =) ...

Dagens Citat: även osynliga tårar kan lämna märken.

Ha de

Puss&Kram Emla

Picknick + sveriges Dag =)

Kategori: Allmänt

nu är jag iordning gjord och ska springa fick med mig min flaska med hmm kommer inte ihåg va den hette men de kan jag skriva sen ska möta upp tre fina tjejer som jag jobba med på uniflex för ett tag sen vi har då de skoj när vi ses =) ska också ta med mig en lite trä flagga =) de är ju trots allt sveriges dag i dag =) måste verkligen rusa men kan till lägga att de var mysigt i går =)


ha de

Puss&Kram Emla

Kan de bli bättre?

Kategori: Allmänt

Sitter och andas ut lite ska snart i väg för middag hos petra och hennes familj sen blir de av att träffa vänner som ska sitta och grilla nära mig och plus allt de här lyssnar min granne på min favorit låt  från creedence clearwater "have you ever seen the rain" ... oj nu lyssnar dom på who´ll stop the rain and iiiiiii love iiit=)

ska i väg nu

ha de

Puss&Kram Emla

mat gäster

Kategori: Allmänt

hade en super mysig kväll i går =) och söwsöw höll nog med om att de inter ser sig lika dant ut som när hon lämna sist de här stället =) men kvällens rätt blev tikka masala älskar den rätten =) ... nu ska jag hoppa in i duschen och sen i väg för att möta upp petra i byn =) ... får se hon kanske kommer över senare juste kolla kontot var de jag skulle göra =) ...fick super fina blommor i går tack kära ni =) ... visar dom senare måste verkligen springa nu=)

Dagens citat: tiden läker alla så, men kan lämna fula ärr.

ha de

Puss&Kram Emla

O för ollalallalallaa... =)

Kategori: Allmänt

Fick nyss ett samtal ...får middags gäster i kväll =) ... Söwsöw med hennes karim kommer över på en skön kväll hehe ( hon vill se hur de ser ut nu efter alla skit som vart i denna lägenhet) jag är nöjd i alla fall hehe =)...
får se om jag kanske får en natt gäst med ;) ... hmm måste lära mig min kaffe maskin :P ... den är lite knepig men oj oj oj va gott de är med färskt malet ... lyssnar på en så oooootroligt bra låt "suddenly i see" =) man blir hur glad som helst av den.
Nä måste knalla till ica nu ... hehe som tar sååååå lång tid... hela två min hehe ...

Dagens citat : Carpe diem

ha de

Puss&Kram Emla


Puuuust...

Kategori: Allmänt

Jag kastar mig ner i soffan och känner hur fötterna pirrar av avslappning andas in .... och nu ut... haha så skönt ,jag och shilan har nyss sätt halv åtta hos mig efter min mumsiga pasta kyckling sallad (för att jag själv tycker så mycket om min sallad) =)  haha älskar han som är bakrunds snackare i  halv åtta hos mig han är så roooolig =)... ska snart sova har flyttat hela veckan och nu äntligen har jag tid att andas ut ska jobba i morgon har jobbat hela veckan me så ni kan förstå min tid har vart knapp  med flytt och arbets tider som varit varierande men nu sitter jag i min soffa som jag fått av madde ( tack så jätte mycket älskar den, så mysig att kurra in sig i =) hehe) och tack alla mina älskade nära för flytt hjälpen och absolut städ och målning =) ... har vart super stressad heeeeela denna vecka att jag knappt lyckats få med mig allt hehe men nu sitter jag som sagt här och funderar på hur jag ska få ordning på de mesta i lägenheten hehe ... jag har fått upp de mesta och de ser ut som ett hem men vill att de ska börja lukta hemtrevligt någon med förslag på någon god och bra doft man kan ha i ex spray format eller doftpåsar ect. =)

ja nej jo kanske hehe ska nog ta och diska lite sen fixa för i morgon =) ...

ha de

Puss&Kram Emla