Lillaamej

De är så mycket mer.

Kategori: Allmänt

Hahaha jag har träningsvärk i magen haha sjukt jobbigt vet heller inte vad jag gjort. (har mina aningar) ... men som sagt de är så mycket mer som förse går just nu ... har handlat typ ALLA julklappar ... eller har 3 lätta kvar men har inte kommit dit där dom har dessa saker , än... fast jag vart med dig över hela stockholm hehehehe ... sjukt!
men de känns bra just nu!

ALDRIG STÄLLA UPP!

Kategori: Allmänt

Är så trött på frågan att , men kan du inte hjälpa till, du hjälper aldrig till OVS OSV... inte?
Då vill jag heller ALDRIG göra de.
Är så trött på att få sådan minner när man inte dyker upp på middagar men medans andra ALLTID bokar upp sig när jag har en! (jag är inte ute efter uppmärksamheten bara att samla familjen , så som mimmi lyckades)
Men gör va fan ni vill!

Vemodigt

Kategori: Allmänt

De är så de känns just nu ... ja, absolut.
Jag tycker om dig de gör jag men är jag verkligen redo?
De ska absolut inte kännas fel, men hur kan de inte göra de när de ända jag är van vid är bråk?
Allt, är som man alltid säger annorlunda och hur skulle de liksom se ut om de inte var de? hehe
Men jag vill inte rusa in i något jag inte heller är helt 100 på.
Och jag har lovat mig själv att aldrig jämföra dig med någon annan så därför är jag så jävla kluven, ursäkta min franska.

Men som en vis sång grupp sjöng sina lungor fulla med ... The show must go on.

Ångesten!

Kategori: Allmänt

Den äter mig levande och jag vet varken ut eller in just nu ... jag kan inte ta ställning till något och de har känts som pina.
Tänk så mycket vi inte vet ... och på samma gång slår de dig hårt då du inser att du faktiskt kan såra någon ...
Kan jag inte bara få känna så där igen? va har hänt med mig ? är allt dött eller är de bara paniken som stör? ... Nä måste ta de lugnt nu riktigt jävl* lugnt så inget går fel .... GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!

Livet har sin egen väg

Kategori: Allmänt

De är väl nu man säger att jag vart upptagen, ja med anledning till min dåliga uppdatering. nej eller jo klart jag vart upptagen Hehe och jag kan väl säga så här livet går vidare :) kram

:S

Kategori: Allmänt

Vet inte men känner mig så himlans förvirrad just nu.
Jag är lung som aldrig förr och glad (ja nu tänker ni säkert "va har man då att vara förvirrad över?")
Jag tror inte jag liksom har kännt att jag kan vara så här lugn på ett riktigt bra tag.
Men oron är väl att de ska liksom vända och bli pannkaka alltihop och de är något jag absolut inte vill :( ... så visst ska man fånga varje sekund med lugn.

Tänkte öla i morgon hehe får se hur många vi blir , kan vara kul att liksom köra spel.
Ska köpa en ny tv me :) hur glad som helst.

Vill skriva så mycket men kan inte må mig att få ner de, vet inte om de har med förvirringen att göra, att jag liksom är rädd för att de ska bli skit elller bara att jag är rädd om de jag vill just nu.

(haha jag och mina gåtord hehe)

Vakna i morse och skulle ta ut en sak ur frysen känner på de jag tagit ut ocg inser att de är mjukt F*N frysen hade lagt av i natt fort som tusan ringde jag pappa som sa att han skulle komma och hämta mig jag fort in i badrummet efter att ha pakat alla frysvaror så pappa kunde ta dem och lägga i frysen hemma hos domjag drattar på rumpestumpen då mattan som jag köpte ,liksom en badrumsmatta, flög i väg då de var blött under den och jag skrapar foten (min vän som sov hos mig i natt frågade hur de gick , ja du just nu är jag fortfarande mörbultad) men eftersom att jag och min fina vän både städa min källare och målade hallen (ett lager färg till) i går så är de inte konstigt att man kännt att de gjort ont. Men när pappa kom försökte jag få i gång frysen så när jag kom hem i dag så var den kall igen tack och lov. Tack pappsen för hjälpen i dag! ♥

Men fast allt de här känner jag mig väldigt lugn och liksom glad skum känsla.

ja ja ska jobba snart hehe

Kramar!

2010-11-18

Kategori: Allmänt

Min älskling Julia (gudbarn/systerdotter) Fyller 8 år idag.

Grattis ♥

Sitter just nu!

Kategori: Allmänt

Ja, här på jobbet alltså :) känner mig bättre i dag, jag vet om de var för att jag berätta om hur jag upplevde de hela eller om de var att jag fick bekräftat att jag inte behöver prata om de längre. hur som helst mår jag, knacka i trä, mycket bättre. hoppas de där var avslut, jag vet vart jag vill nu! så livet är ju Vad man gör de till. kram!

Hemskt!

Kategori: Allmänt

Hon är jätte go och trevlig men jag kände mig så obekväm så illa tillmod och jag var tvungen att säga som jag kände.
Jag vill och ska starta något nytt med någon ny, men de hjälper inte att känna mig så träng och att de liksom inte fick ett normalt slut.
Så, låt mig nu få känna lugnet.
(bortsätt från alla högar med saker jag måste rensa här hemma ,känns som att jag inte gör något annat, så behöver jag tänka hur jag verkligen vill ha de)
Nä nu behöver jag sova hehe ... ska upp och jobba i morgon och sen hem ,städa, slipa måla och få de snyggt i hallen.

Kram!

Juste!

Kategori: Allmänt

JAG SKA SKAPA NYA MINNEN TILL ALLA DOM HÄR LÅTARNA! NANANANANANANANANANANANA


:D

NU TILL NÅGOT MYCKET BÄTTRE!

Kategori: Allmänt

MIN PAPPA! GRATTIS PÅ FARSDAG!

Jag bjöd ut pappa på bio den här nya filmen Cornelis, en i mitt tycket, gripande historia om en man som kommit att bil svergies största musiker. Ett bra tips till den som tycker om musik och så klart honom.
Men pappa fick också en tre disk cd med hans musik , Han uppskattade verkligen de och jag kände att jag verkligen ville ge honom något annat i dag så Grattis på farsdag Pappa♥

Haha så typiskt pappa! men kunde inte låta bli att lägga upp den

(från i sommras då han spillde glass)

hehe


En gång för mycket!

Kategori: Allmänt

Hela helgen har vart liksom fullt ös!
Hehe men skoj har de vart:)
Samma sak hände så vart är vi påväg ? :s ... :)

Dock hände något i dag som jag känner som en klump imagen .. jag vet inte hur jag ska tolka de.
Mitt förflutnas "mamma" hörde av sig i dag ... de känns kul att hon fortfarande tänker på mig och vill mitt bästa men jag känner mig som ett stort frågetecken då han och jag absolut inte har ett ord mer att säga varann (eller jag skulle kunna säga både de ena och de andra om denne person men som sagt de tillhör de förflutna) hans egna mamma dog tyvärr samma år vi var ett par och den här kvinnan som hörde av sig idag. är någon som kommit att stå honom väldigt nära i många herrans år så ... ni kan förstå att jag är klyven, hon ville ta en fika med mig i morgon. Absolut att jag vill träffa henne, hon var ändå den som verkligen välkomna mig in i hans så kallade familj och vi hade de verkligen trevligt tillsammans ... så de blir en fika i morgon.

Förlåt, men de kanske är de här jag behöver som ett sorts av slut , men varje gång jag tillbringat en natt med han som verkligen funnits där , hör hon av sig.
Hon kan omöjligt veta att jag sovit med honom(inte "sonen")
Jag säger de, jag är på helspänn hela tiden , känns som om han("sonen") inte försvinner ... jag vill inte vara med honom men här, jag ska avslöja en hemlighet så om du läser de här var inte stolt: - Jag är livrädd för honom, de gör ont att veta att han faktiskt finns kvar liksom så där nära , ett samtal i från eller kanske till och med på bygget här bredvid, JAG VILL VERKLIGEN INTE STÖTA PÅ HONOM! Livrädd är ordet!(Och hur sjukt är då inte de? att
vara livrädd för någon man tyckt så pass och idag skulle svimma eller spy av räddsla att stöta på nämner någon något om honom skruvar jag besvärat på mig och vill helst byta samtalsämne i respekt för mig själv, de är så nu dock har de inte alltid vart så tyvärr, hade jag vetat att han kunnat vart så här då ,kanske jag inte vart så skeptsik till så mycket)
Men som jag säger så fort jag andas ut och mår bra dyker de upp. som i natt de var länge sedan jag känt mig så lugn och "snap med fingret" dyker han upp (fast ju i detta fall hans familj) ... jag kan inte ignorera något som poppar upp sådär från ingenstans ... När ska jag får ANDAS?

De är klart jag vill sudda ut allt , eller åtminstånde få bort sånt här.

Han som verkligen borde var den jag tänker på i dag(vilket jag iofs har gjort hehe)är den person som jag verkligen inte vill såra på något vis överhuvudtaget , jag behöver nog detta som ett avslut och som en början till något nytt.

Så snälla gör inte de här svårare för mig, de har du redan gjort en gång för mycket!



Lyckades!

Kategori: Allmänt

Hehe har länge undrat varför jag inte kommer in på Bloggen via mobilen , men nu ni lyckades jag. Hehe skoj,kände att jag behövde klicka ner något Hehe nu när jag ändå kommit in. kramis!

Fikat!

Kategori: Allmänt

Bjöd över två av mina favoriter hem på varm choklad och en massa sötsaker! ... de vart så mysigt och tack förhjälpen hehe ... hade läxor som jag inte fatta så mycket av(Trode jag hade den uppgiften sparad från i våras men icke då, så de var inte menat att studera också hehe) ... vi åt en pasta ala Emelie och som sagt en massan sötisar ... hehe.
Pappa var här och hjälpte mig med dörren då handtaget föll av i morse :O aa fatta handtaget lossna men nu sitter allt så himlans bra :) tack min älskade händige far ♥.
Nä nu är jag trötter ska sussa men slänger in lite bilder.
Kramisar!

Somna , men vakna nyss

Kategori: Allmänt

Herre Gud de märks att allt hänt i ett i helgen (Men de var de värt ♥), satt i väntan på halv åtta hos mig och precis när den börja slockna ögonlocken och jag somna till ... men så skönt som de var, var de värt var ända sekund av de.
Som alla säkert märkt är de snöväder ut, hm.
Min åsikt , inte än,vill ha de när de närmara sig jul ... eller hallihopp de är ju snart shit nu blev jag stressad ... ja ja... ska lägga fram bröd tills i mon och krypa i sängs ... måste sova nu ... Juste här, ser ni min Nya älskling , Kaffemaskinen.

Kramar Från en frussen Lillaamej!



Ps. Ett tips i kylan och läppar som spricker och har sig!Peeling för läpparna! Ds.






BÄSTA!!!

Kategori: Allmänt

Så är de bara , jag har verkligen jordens finaste vänner ♥... Dom tissla och tassla och så vips så var vi på vapiano i gamla stan, ola mötte oss utanför ... och alltså de var så mysigt ... de var mycket skratt och glad minner och dom här vet verkligen va jag behövde ... mys!
sen körde ola hem oss hahahahaha och de var ju en upplevelse i sig hehehe jag trode jag skulle gråta av skratt!

Under veckorna som vart har jag verkligen skitit i va folkt tyckt om vem eller vilka jag är med och så jag har återupptagit mina kontakter. Säg va man vill om de men jag är glad , känner mig lugnare och i dagens läge vet jag att skulle något problem uppstå så är de bara att prata ut om de. Så en glad Emelie är en Lycklig Emelie och de är så jag vill ha de!

Fick mig något jag liksom önskat mig men inte riktigt liksom tänkt på ... SATC 2 ... ja, vi satt där och när efterätten dök upp fick jag paket ! Älskade älskade er ni är så fina♥(fick ju paket i lördag också hehe)
Så vi åt och skåla och skämten liksom flöda.
Har jag nämt att den här helgen har vart UNDERBAR? ... Verkligen♥.


Nu slänger jag in bilder(dock en bild från festen, på mig, vill fråga alla först om de är ok om jag lägger ut dom här) sen är de sängen som väntar.
Den här är från i lördags ,resten är från i kväll♥





Nej, för de är ingen vanlig dag...

Kategori: Allmänt

De är ju MIN födelsedag hihi... har haft en så sjukt rolig helg och i kväll väntas något av mina underbara vänner♥ dom säger inget utom att jag ska vara klar när dom ringer så , nu sitter jag är i min soffa och väntar med en latte (Ja , en latte ... jag fick den, min nya fina älskling från bosch) hihihi ... kaffemaskinen ... är hur glad som helst och massa underbara presenter i helgen så nu är jag så nöjd att jag inte vet va som skulle kunna saknas ... då är de bra, TACK ALLA FÖR EN UNDERBAR HELG ,nu ringde Shilan så ännu en gång tackar♥

Bilder kommer sen
PUUUUSSSAAAAR OCH KRAAAAAAAAAMAR ♥

Taggad till MAX!!!

Kategori: Allmänt

Kan inte bärja mig hehehe ... ska inhandla de sista i mon ... kul att alla klär ut sig :D:D:D sånt gillar vi ...
i mon blir de drinkar och allt va de innebär jo pizza och spel innan kvällen fortsätter ut ...
klänningen är så jä*lans snygg som ska inhandlas i mon då jag också ska köpa mig dräkten till lördag (maskerad) ... då de kommer finnas roligt till allt söndag blir lungt tills bakisen liksom går att härda ut då blir de den vanliga krogen ... och på måndag middag med dom fina♥Vännerna.
Brr de är kallt men ska fixa hemmet hehe ... aa jag vet ska jobba om några få timmar men shiiiit är så galet taggad ... hahaha ... men som sagt om jag är EGO för att jag vill ha de så här så är jag stolt EGO hehehe ...

Kramar


SKÅÅÅÅL!

fight for...

Kategori: Allmänt

Gässsssssp ... väntar på våra vänners liv sen är de nog sängen som lockar är jätte trött... pyyyyh ... hehe
Kram

Men vadå?

Kategori: Allmänt

Ja , jag är irreterad då de är så lätt att säga att "men varför handlar du på ICA de är ju så dyrt där".
-JA, de är dyrare om man handlar alla sina varor där ... men inte fan är de bättre att pröjsa 60 spänn tur och retur för att får åka buss med jätte tunga kassar OCH coop är inte BILLIGARE ... sen de där med "ja men du kan ju åka med om man stor handlar" ... hm ... de där har jag hört ett tag ... och ingen har frågat mig , och skulle man som man absolut inte FÅR ... fråga själv ... då är svaren alltid ... men vi ska bara handla snabbt... så mina kära underbara släktingar här har vi de ... ICA ÄR BÄSTA!!!! nära och bra för mig utan bil... och dom har öppet till 23... så tills den dagen jag har bil eller någon erbjuder mig skjuts så VILL JAG INTE HÖRA varken att "han tutta i mig att ICA är bra" eller "att de är dyrt att handla där !" För ni verkar nog inte förstå min situation ... Skulle ni bära hem fyra mat kassar från coop ? eller willys och betala 60 kr?Då är de billigare att ta min ICA här bredvid och betala 2-3 kr mer för brödet.

Ja de där har gnagt en del i mig.

Sen de här med att sympatin efter man berättar de här för folket gör mig knäpp ... jag försöker inte få folk att bli ledsna för min skull ... jag vill bara att man ska sluta behandla mig som om jag inte skulle förstå att de är bättre att storhandla på Exemeplvis Willys . men hur lätt är de för mig utan bil att komma dit och tillbaka?

Usch ... nä tacka veta Ica ... dessutom vann jag en tonfisk från dom... hahaha ärligt talat jag vann en tonfisk haha... förvånnad var vi nog båda två han i kassan och jag eftersom att han inte visste va de var jag vunnit hehe ... men jag har inte hämtat uten får välja mellan vatten eller olja hahaha ... (ja man kan vinna något om man handlar icas egna varor hehe och om jag förståt rätt går en viss del pengar till någon fond dom har och de tycker jag är bra!)

NU! sjunger min granne hahaha ... roande men hallå ... kvart i ett ... de låter iof lite som om han har ont i magen ... men någon form av ord är de som tonas fram hehe ... juste sicka in en läxa var de...

hehe ja jag ville klaga lite ... och nu fick ja de sagt ... som sagt till någon erbjuder sig eller jag har en egen bil så är ICA the shit .... WOHOOO!