Lillaamej

JOBBA!!!

Kategori: Allmänt

9 dagen va nyss och de känns i kropp och själ så nu är jag äntligen ledig (men så ni vet jag är inte den som säger nej när de ska jobbas hatar slöheten) men 9 dagar är liiiiiite mycket va?
så i morgon mina kära bär de av till stora staden för att möta upp mina fina flickor från uniflex tiden (såååå länge sedan att jag snart spricker) mycket har hänt sedan den tiden , vissa har barn andra har pluggat i frankrike och som jag då jobbat skiten ur mig (men se vart jag sen bor hehe) ska bli så himlans kul att äntligen få träffa dem och prata en massa strunt ett tag :) ... sen efter de ska jag vidare för att  njuta av en avslappnande massage som jag är värd(japp jag kan säga så hehe)


Vet inte hur många av er som läser min blogg(ett antal unika besökare har jag sett) som är intresserade av mina inlägg? va skulle ni vilja ha mer i denna blogg? inredning? mina tankar? osv.... säg gärna till.

juste hehe huset ni såg på bild i förra inlägget är ju som sagt vårt nu och de känns helt sjukt att säga att vi nu snart ska flytta från denna underbara fina älskvärda lägenhet (vi lämnar över den till ett fint ungt par till)
vi som inte bott i den så länge men som sagt vi fick ett super bra erbjudande och jag får min efter längtade trädgård att pyssla med (måste va något från mimmi de där)
och en (trumvirvel) walk n closet ... hehe jepp som min älskade lovat mig (han vill ha hus och jag en stooooor garderob) bra deal de där :) ... ett super fint kök , toaletterna ska total renoveras i sinom tid, men som sagt först ska vi dit och hela laset går av stapel i maj så snart är vi i full fart med att packa ... jag tror de här är bra för mig att komma bort från allt strul och få andas igen (ja , de är en bit bort) komma bort från stora staden (okej 1 timme där i från) men herregud så lycklig jag är att de liksom spritter i kroppen.

men oj så klockan tickar... ni får ha de så fint ♥

BTW har jag visat dessa glajor? hehe


ÄNTLIGEN!!!

Kategori: Allmänt

Nu vet jag att måååånga kommer att tycka att men herregud de var ju inte länge sedan men ... de här har vi pysslat med :





taaaadaaaah!

De pirrar....

Kategori: Allmänt

jopp .... men men som jag förstått är de många som vet och så men jag låter de nu vara i allafall tills jag och älskling vet lite mer och då mina underbara berättar jag allt, anledningen till att jag inte vill berätta  hel och hållet är för att inte är ännu klart och därför känns de som en flopp om de inte blir som vi vill. så nu har jag sagt de :)

de där med migränen här om dagen övergick underdagen till nackspärr som fortfarande sitter i , illa när man liksom inte kan vrida som man vill utan de liksom tar stopp... älskling köpte på min begäran en vete kudde som funkar sisodär men lite lindrar den i alla fall (lite som om tyngden på den får mig att slappna av i mina annars så högt upp kupade axlar) .

från en sak till en annan är ledig i helgen och de ska vi ta vara på :) ... dock ville jag vara ledig nästa men icke sa nicke man kan inte få allt här i världen ...
har ni sätt att leila lindholm (leila bakar) skaffat en butik på internet? om jag blev glad eller vad? satt och bläddra i en inredningstidning(vardagslyxen) och poff där i stod en liten pytte ytte artikel om de (jag tyckte de borde prytt hela tidningen med de) hehe ... så nu kan man alltså drömma sig bort med hennes underbara inredning och hennes egna ord (hon har nämligen en blogg me) Här! ... nää hörrni ville bara skriva in lite så nu ska jag kika vidare så får ni söta ha de så bra ♥

man måste ju bara ...

Kategori: Allmänt

älska livet när man har migrän (ironin flödar)
gick och la mig med sprängande mirgrän huvudvärk och vaknar med en mildare grad , men då har jag heller inte kommit till jobbet än ... i går gick dagen så helt åt skogen på jobbet, de tog mig flrea timmar på en och samma sak jag höll på med och de är ingen höjdare hos cheferna (vilket jag har verkligen förståelse för)
så jag bävar mig så inför kommande arbetspass ... hua va jag känner att de inte blir som jag vill.
men men de är bara att bita i de sura och hänga på ...

ni andra där ute får ha de så bra så länge så hoppas jag att ni inte har samma problem .
kramisar♥

Lillaamej.

Kategori: Allmänt

oj va jag vill skriva ner så mycket nu men inget är 100% så inte än ... men en del kommer väl rynka på näsan men tiss de är ju vårt liv :)

nä men som ni märker är jag ledig ska dock på ett möte om en timme så (ni ve de där med ledigheten hehe)

sov så dåligt i natt tankar som for runt i huvudet att vid två hade jag fortfarande inte somnat , låg och spela mitt nya beroende på mobilen (Fling testa!) och vi halv 7 hade jag sovit mina knappt 3timmar men de var bara att knata upp ... hehe

nä vet ni måste springa nu för att hinna till mötet.

Kramar till er♥

Mycket just nu ...

Kategori: Allmänt

Älskling och jag håller på med något just nu som inte är bestämt så vill inte gå inte på de hela riktigt än men snart så får ni veta :) ... Fick bli en sväng till fina Ön i dag och se va jag fann om inte en söt rice burk verkligen i min smak nä ville bara skriva lite ha de fint <3