Lillaamej

Bokat ? - chek! (OBS! Långt inlägg hehe)

Kategori: Allmänt

Ja nu är de bokat och klart på de där ni vet fina hotellet ... hehe jag och ♥:at ska i väg och och äventyra i februari ... vi ska mysa och bara skäma bort oss själva ... ni vet ju min julklapp till honom ... de ligger i falkenberg och precis vid havet ... dock går de inte att bada då de är februari men de ligger ett bad i närheten som har svergies största saltvattens bassäng ... vilket jag tror mitt ♥ kommer att uppskatta då han verkar var den mest badsugna på denna jord hihi. De lär nog bli en sväng för bi gekås också ...(vilket jag då vet att han "måååååste stå ut med" hahaha (hans egna ord) hehe)

Jag kan ta och berätta lite om han och mig ... för ni som faktiskt inte vet vem han är eller ni som rent ut sagt är nyfikan (vilket jag alltid är när jag läser andras bloggar hehe)


För ungefär 4 år sedan var jag och minna två vänner (som då var ett par) ute på en låååång promenad, de började bli sent men ingen ville hem då kom ena vännen på att hans bästa vän  bara bodde någon minut i från där vi vandrat.
Eftersom att de var vardag men mitt i sommaren så ledde våra steg hem till dennes vän ... som visa sig skulle var mer än så ...
jag minns hur jag tyckte att de var pinsamt att klampa in hem till någon mitt i natten (som inte hade fest eller så)
han öppnade och allt var liksom dunkelt mörkt och jag tänkte Shit , vi måste väckt honom ... nä då han låg och kika på film hehe en sak ni måste veta om mitt ♥:a är att han inte är blyg (varför skulle han de är bara jag som är så fåning hehe) ... sen den dagen hade vi alltid kontakt vi alla fyra hitta på mycket och jag och han själv hitta på mycket också ... vi har stått ut med varann och allt va vi nu hittat på ... men vi var aldrig ett par ... inte då ... ALLA trode mer om oss men inget hände som inte ska hända vi var riktigt nära varann sen dök ena dåliga händelser upp efter den andre och under ett år pratade vi sällan ... sen var de någont som hände som jag kände att jagbehövde fråga om han  fortfarnde fanns  och där återupptog vi vår kontakt ... och som om inget hänt ... börja vi umgås igen ... han skulle flytta från sin lägenhet ... och jag behövde någonstans att bo så jag tog över lägenheten och jag vet att jag alltid tyckt mer om honom än vän (men som jag sagt jag tycker ju saker och ting är pinsamt) ... och dessutom ville jag inte att folk skulle börja tycka illa om mig och tro att jag utnyttja honom på något sätt då de nyligen hade tagit slut mellan mig och ett helvete innan ... så jag tog de lungt ... så där lugnt man måste för att sansa sinna tankar och verkligen inse vart man vill vandra ... jag var ute med honom i sommars han och två vänner han sov över i vanliga fall på fyllan vet man ju vart sånt leder , men inget utan bara kännslor delades den natten ... och de kanske var så de skulle vara , vi hade mycket att tänka på och om man verkligen skulle våga riskera våran vänskap för något som kallas kärlek? ... men efter mycket om och men och ännu en natt med kännslor visste jag att jag verkligen inte ville förlora honom på stunt och vänskapen har nog gjort att vi har de så jälvans roligt i hop(knacka i trä hehe) ... så vi har inte kastat in oss i ett förhållande utan vi har verkligen låtit den ta sin tid... dock hade jag mina kännslor om hur de verkligen skulle bli ... jag menar , vi som precis vart vänner och nu helt plötsligen var vi mer, i början var jag livrädd att de jag kände inte stämde utan att jag liksom bara låtsades men guuuud va löjlig jag var ... jag ville ta de lungt de tror jag nog han med ville ... för de tog ett tag innan vi verkligen sa de till någon (visst visste en del om va som pågick) ... men som alla som känner mig vet är jag ganska löjlig och parnoid "om men tänk om"" eller tänk si eller så "... men tillslut orkade jag inte utan lät mig själv faktiskt tycka så som jag gör ... och de är jag verkligen glad att jag gjort ♥ du betyder mycket och har alltid gjort!
Och allt började i den här lägenheten för ca 4 år sedan ... de ni... hihi

nä nu har jag delat med mig av de här och ... jag måste tyvärr säga att jag måste tvätta nu dock har jag min egna tvätt maskin så de är inte jobbigt hehe ... men just nu skulle jag bara vilja pussa på mitt ♥:a men han är och jobbar så de får bli senare ... hehe (jo jag jobbar men har lite andra tider och dagar hehe)

Ha de bra !

Hej och nu ni...

Kategori: Allmänt

Jag har nog gott och blivit lite senil här hemma ... har frågat och letat och letat och ja ni jag har nästan fått tuppjuck och nu ni har jag hittat dom ... ni som känner mig vet hur förvirrad jag vart om vart mina avocados tog sig vägen ... och nyss fick jag veta de och nu varnar jag er känsliga läsare ... detta är äckligt!


I sista lådan där de finns cupcakesformar ... där låg dom :O hur F*N har jag lyckat med de Tack och lov att de låg i en påse helt försluten men USCH fy på mig nu måste jag börja ta och se efter vart jag lägger allt ...

från detta äckliga till va vi gör nu ... haha Bygglov äger tyvärr är de nu slut men så mysigt de blev ... Kom nyss hem från en underbar dag med tjejerna från uniflex och många roliga ämnen har vi pratat om i dag.

sitter och dricker min space från Syster med familjs nyårs present. har lyckats städa av allt och nu är den "glada julen slut" , här hemma och jag är överlycklig för allt fint jag har fått och för att jag nu blickar mot ljusare tider. G"ranen är ute och härligt är de nu när man har de ordning ... disken är diskad och vi ska se "hör och häpnad" twilight jag som inte tyckte om ettan men måste ge mig nu hehe



Nä nu är de filmtaijm

2011

Kategori: Allmänt

Gott nytt år!

Äntligen! ... ett helt nytt år ... de liksom känns!
Nyår firades hos familjen ♥:at dök upp lite senare då han skulle äta hos sin syster ...
De var väldigt lungt och skönt avslappnat liksom (bortsätt från att jag själv var ett yrväder hehehe) ...
De bjöds på förrätt bestående av Hummer (mums dock en aning salt hehe) Varmrätt Oxfile (en tradition som man bara älskar) och slutligen en fruktig efterätt (gjord av mig och flickorna :P)
kan visa lite bilder ... tråkigt dock att de snöa så enormt ... svårt att ta bilderna då hehe.

Ska visa er bilder från nyårsafton fram tills nu :) (slänger in de två första vilken kläning och de nya armandet jag köpt)








Hade tyvärr inga bilder på flickorna som dom skulle godkänna hahaha men ni var med :P

De två bildern nedan är hos ♥:ats kompis ... vart där både igår och i dag hehe ... vi käka på kina innan vi drog dit i dag ... mumsigt ... :)

ja ja nu ska jag krypa ner i den nya sängen bredvid ♥:at och mysa ska se om jag kan få honom att stänga va den äckliga filmen som han nyss satte i gång då den verkligen är äckligt läskig ... usch hehe ...
Ha de bra hörrni

här är sängen förresten