Lillaamej

Något lånat, något nytt något blått något gammalt och en peng i min sko ....

Kategori:

Och här sitter jag nu i ett relativit ny städat hem  .. lite damsugning och massor av tvätt kvar så sen så är jag klar hehe ... med ett ny malet kaffe som värmer.
 
Inte en dag utan bröllpsyra och tack till er som kommer ni är som sagt hjärtligt välkomna ... synd att man inte kan bjuda alla ... men so far så kan jag ju bjuda in här på bloggen och ni kan få följa de jag gör ,dock är jag ur usel på att skriva å uppdatera men lite små in lägg här å där går ju hihi ...
 
som rubriken lyder så är jag i full jakt på dessa ... och trott eller ej men jag fann något som kommer ligga mig varmt om hjärtat när de kommer till något blått ... Mimmi min älskade ängel , hon som stod mig så nära och visa mig precis hur en fin människa ska vara trots hennes död kommer hon få vara med och pryda min arm.
För några år sedan var jag mamma å syster Ella över på en vanlig fika som man alltid gjorde hos Mimmi , men just denna dag var syster Ella ute efter att hitta ett skärp något skulle vara i 60-70 tals anda om jag inte miss minner mig ... mitt bland allt välsorterat krafs fanns ett blått/svart halsband ner slängt och Mimmi lite så där säger: -äsch ta den du jag behöver de inte.
men tyvärr var tråden så dåligt att pärlor föll av och jag la de i en av mina tusen tals lådor och från flytt till flytt till flytt har den hängt med och för någon dag sedan när jag rota runt fann jag de halv trasiga halsbanden som nu fått nytt liv och är mitt Något blått ♥
 
Jag trodde aldrig att Mimmi inte skulle får vara med på min stora dag och få krama om mig och min blivande man och ge hennes lyckoönskningar ... att få höra hennes ord som jag lovat mig själv att ta vara på för att sedan ge orden vidare till mina barn å barn barn.  de är tungt att inte ha henne vid min sida då de tog så hårt på mig när beskedet kom att hon inte fanns mer..hua vilken hemsk tanke en sådan som får mina tårar att rulla som pärlor från mina kinder :( ... och jag kan inte må mig att känna min skuld i att inte ha träffat henne dagarna innan hon försvann , men jag var feg trodde att jag skulle förvärra allt om jag kom upp och grät och va så där förtvivlad som jag faktiskt var, jag levde i förnekelse och trodde aldrig att hon skulle försvinna men kort därefter var hon borta och min ångest grundar nog mycket i att jag inte släppt henne och de kommer jag aldrig att göra då de inte går en dag då just hennes namn dyker upp och direkt får jag de där fåniga leendet och de där längtan av att se henne ... hon som var min stora förebild och som jag  alltid  såg upp till, min snälla underbar Mimmi gud va jag saknar henne !!!
men i mitt hjärta bär jag henne för alltid och vem vet hon kanske tittar ner på oss just då den dagen i juli då vi gifter oss♥
 
vi har hunnit med massor men en hel del kvar kring detta bröllop ... allt ska ju falla på plats så de är nog inte så konstigt att man är lite upprymd och stressad i mellan åt dock vet jag att efter detta bröllop kanske man kan starta en ut hyrnings firma hehe med så mycket dekorationer vi har hehe.
har haft kontakt med de hotell som vi ska bo på för de kan jag tipsa om till er som ska gifta sig ... ha kontakt med hotellen så inget ändras eller så ... bokar ni via hemsidor så kan de vara viktigt att kolla upp så för de första hotellet finns hihi men också att ni meddelar personalen där att ni ska spendera smekmånad, i vissa fall kan dom faktiskt hjälpa er att få finare rum ect. jag bokade precis om vårt rum till ett nära havet och med balkong för en billigare peng.
 
 
hihi några små tips mer kanske kommer inom kort puss å kram ♥