Lillaamej

Fina dagar

Kategori: Allmänt

Igår träffa jag en av mina vännior som jag inte träffat på lääääänge , vi strosa om kring i den stora staden och bablade på som bara vi kan... (något speciellt träffas vi inte på länge är de ändå som om tiden stått still och vi kan forts. prata som vanligt skönt) men när vi var där i stora staden fann jag de jag och älskling letat efter länge , nämligen något att ha på väggen hemma i hallen ... fint blev de med :)
senare på kvällen blev de middag och en början till vinprovning (har kvar några flaskor (i mini modeller då da :) hihi) här hemma så de fortsätter förhoppningsvis nästa helg elller va sägs?)
men de var riktigt mysigt att bara va för engång skull och liksom hänga som förr (nostalgi igen , vi har känt varann sen tidiga tonåren och har en del minnen skapade med varann)
och idag var de jobb som kalla men inte bitter här heller , nä.
senare kom lille syster yster m. pojkvänn över och en kompis över så mysigt hade vi allt medans vi åt fin mat och drack lite vin till detta ... ja en fin lördag kväll blev de med :) 

nää måste nog ta och sova om jag ska orka jobba snart igen :)


ni får ha de så fint , slänger upp bilder på väggen och de första vinet vi hade till provningen :) 

betyg ... tre vinflaskor av fem i mitt tycke för vanligt ... de tycket vi nog båda :)
 

puuuh

Kategori: Allmänt

vilken dag ... fick nya uppgifter på jobbet.
så nu är man lite sliten ... men man lär sig (hoppas jag hehe)

Jag läääängtar så efter sommaren att de liksom spritter i kroppen så att de regna i dag var sol för mig :) jag menar regn tar ju bort snö så lite bättre känns de ju :)


nä nu svamlar jag hehe måste ta och duscha och sen så hopp i säng hehe

ha de så fint kära ni ♥


De bästa...

Kategori: Allmänt

Med att gå igenom de gamla man haft sen barnsben , är nostlgin kring dem.
som i söndag när vi kom hem med kassar från min barndom (va tragiskt de lät hehe)
så flödade känslorna , så där näst intill att jag verkligen kände att jag var den där lilla tjejen som satt i pappas knä medans han på hemresan läste högt ur pippi bökerna som då var nya.
Åh va man vill förmedla dom sekvenserna på ett bättre sätt men de går inte hehe ... men oj va man ändå haft en fin barndom ... de är lycka!
Nä måste springa ska jobba ... börja sent i dag så va på en fika stund med mammsen i dag i byn mysigt värre ♥
Ni får ha de så fint och va försiktiga de är väldans halt ute.

BILDBOOOM

Kategori: Allmänt

Mammas semlor fick ett eget inlägg med alla heder kring dem ♥

så nu kommer de jag lovat lääänge bildboomen.








Och så en lite hemma ...


 

*PUST* så de var några kan komma mer senare någon dag men nu måste jag kika vidare :) ♥

Ha de bra där ute :)

Mammas Semlor

Kategori: Allmänt

Världens bästa mamma gjorde två extra semlor till oss idag♥

Ja efter att jag iof bad henne hihi ääääälskar Mammas semlor (något magiskt med dem)

Förlåt för den hemska kvaliten på bilden (hitta systemkameran när vi ätit upp typiskt)


Trötter...

Kategori: Allmänt

Jo de är jag men inte kan jag sova. Ligger i sängen och filosoferar som vanligt ... Hur kommer de sig ... Men tänk ... Och ja vilken härlig promenad osv osv ... Därför tänkte jag att men vilket ypperligt tillfälle att skriva av sig lite, medan älskling snarkar här bredvid :) .... Nu har jag en fråga ni mer än gärna får svar på vet ni eller har ni själv knakande leder? Ja visst lät de sjukt men så fort jag gör lite annorlunda rörelser eller inte rört mig på ett tag knakar de i mina leder , de känns lite pinsamt ibland och därför undrar jag nu om ni vet va de kan va eller om ni kanske har de själva? Hehe nä men till något härligt som vi gjorde i dag va att ta en promenad i slasket men de va skönt som få och på vägen hem svängde vi upp till mamma och pappa, vi hade med oss små bullar och jag rensa en del bland mina gamla saker , vilken nostalgi trip jag gjorde fick med mig mycket hem men mer återstår där emot något jag velat ha länge är en fin träkista även kallad brudkista vilket jag också fick med hem , dom sorterar ut saker hemma så de va saker som de ville bli av med och om jag blev överlycklig :) så fin den är här hemma hihi nä trott eller ej men de här hjälpte faktiskt ögonen känns tunga nu så ni får ha de så bra <3

ett litet tag...

Kategori: Allmänt

Har vart hemma de närmsta dagarna ...(av olika själ) ... skönt mellan varven har de vart att bara sitta ner och andas. Men med nya projekt på G så känns den låååånga vintern lite kortare. Igår var de mys på hög nivå här hemma med min underbara fina älskling ...jag lagade trerätters som blev mer än lyckad mumsig avokadosoppa , fläskfilé ala Emelie och som om de inte var nog chokladmousse med extra kärlek ... (har då aldrig gjort choklad mousse men MUUUUUMMMS). fick underbara blommor och ljuvlig choklad , senare på kvällen ringde pappa som var utanför och han hade en bukett med rosa tulpaner (söta lilla pappa) så mer än underbart var de om jag ska vara exakt. I dag testa jag något nytt från Gränna polkagris tea och jag som inte tycker om mint men guuuuuud så gott ett måste när man stannar i gränna är att köpa de hihi ...tänkte lägga upp bilder men är ganska så trött så får göra de en annan dag kan dock lägga upp en kass bildkvalité bild från mobilen på teat om de är någon som skulle åka för bi gränna och tjaaa vill köpa en påse eller två till mig (hihi nää men ärligt). ska upp tidigt så ni får ha de så bra söta ni kramar

En trip

Kategori: Allmänt

Nu så är vi på väg för en mysig helg dock hoppas jag att alla som är ute och kör gör de försiktigt så vi inte hamnar i kaos ... (livrädd? Jaaaa såklart) nä men vi hoppas på en fin helg och jag önskar er densamma många fina kramars