Lillaamej

Helg.

Kategori: Allmänt

Ja då var den väl över för de flesta ... men inte för mig den börjar i morgon ... jobbade nämligen i dag.
Igår var de syster ysters födelsedag grattis grattis och i dag morsdag, efter jobbet åkte vi hem till älsklingens mamma åt midag och hade de mysigt med hans familj.
sen gick jag för bi min gudmor med en liten ting och fick av mitt gudbarn en jätte fin fjäril :)
sen vandrade vi till min mammsen som fick en present av alla hennes barn i går.
Men jag ville fira mammsen lite till (har ju liksom inga barn själv )
så de blev fika där med hehe ... så mycket fikande i dag med andra ord :)

nää nu är jag helt slut ska ta de lugnt och försöka varva ner behöver sova med :P

ha de bra

Kram

Okej.

Kategori: Allmänt

De är väldigt undligt att tycka något så simpelt som att sluta 17.00 är vardagslyx ... men ack va de är de för mig ... jag flög som på små moln ut i från jobbet.
Älsklingen kom förbi jobbet och hämta upp mig för vi åkte på en lite runda bland de olika affärerna ...fick tag i en bok från Denise Rudberg (Jag har ALLA hennes böcker) och denna bok var upp följaren till en ungdomsroman (jag vet inte är jag tonåring längre men älskar man hennes böcker så gör man)
ter
Lägenheten ... och inredning... hmm ... jag vet hur jag vill ha de men inte hur jag ska få till de.
Jag älskar : De moderna , de lantliga, de slitna, de färgglad men så vitt vitt vitt.
Loppis är en favvo men sen allt som där finns ... dock har jag och älskling valt att åka snart till en lite gårds loppis en bit från byn ... får se om vi finner en de vi söker. 

nä va sena kvällar de blir ... ska en snabbis förbi byn i morgon och förhoppnings vis finna en preset till syster ... vet nog nu efter mycket funderingar va de får bli ... hihi men se de får du se på lördag systeryster.

sköt om er så höres vi.

Kram så länge.

brådis...

Kategori: Allmänt

ska till jobbet, ja jag skuuuuuulle vara ledig men icke då.
slutar dock tidigare än vanligt wowhow ... då blir de present inhadlingar ... jaa lönebeskedet kom :D ...
nä men hörs kära ni.

Kram

ha en fin dag

What are words!

Kategori: Allmänt

Ja ni i går/natt var deppigt men nu kör jag en ny dag med nya tag hehe ... ska fixa mig och sen springa till jobbet har hunnit få i mig en fukost (ja lyx va att jag börjar så här sent om dagarna) nej men sen väntar fortfarnde hörgar med pappaer här hemma ... hoppas på att lönebeskedet har kommit i dag!!!

Älskar min fina älskling, jag vet att jag sa de i går men kan inte sluta tycka om honom och med tanken på att han funnits här för mig så länger får mig att känna trygghet som ingen annan någonsin lyckats med!

Alla har vi våra upp och ner gångar men dig ska jag hålla hårt i ♥

nu kallar jobbet
ni får ha en underbar dag

Kram

Sommarens plåga är här - Om sannigen ska fram -Eric Amarillo
den kommer spelas om och om igen hehe den är så där ful skön.
hehe

Livet är allt bra orättvist!

Kategori: Allmänt

Jag är så slut ärligt talat ... livet borde vara som en saga just nu ... men de är de inte ... saker överallt ... de svårt att se framåt när man vet att man ska jobba hela sommaren :( ... båda två ... jag hinner aldrig se han och när jag väl gör de är de saker som kommer emellan och sura minner byts i stället, för alla vet att när jag är upprörd bilr jag sur och tvär , vet faktiskt inte hur de kommer sig.
Jag älskar min underbara fina gulliga pojkvän♥
Som när vi var i falkenberg , de var så skönt, de var bara vi just då vi hann samla oss.
Men jobbar inte jag jobbar han och diverse , hur hinner man?
jag har inte ens tiden till att se mina vänner och ändå undrar jag vart min tid tar vägen ...

Så älskade vänner ta åt er nu FÖRLÅT för min kassa tids uppfattning!

Varför kan inte man få löne beskedet senast en vecka innan lönen dyker upp.
Nu är allt så nytt vi har så många olika håll att betala till ... till råga på allt fick vi en maffig räkning på ettan för att vi ska nämligen betala saker som inte dom tänker stå för som va innan vi ens bodde där innan ens älsklingen bodde där ... men ska ta mig ur sängen tidigt i morgon och ringa diverse samtal är så slut på allt.

Mimmi fyllde år förra söndagen ♥ Om du bara kunde levt jag saknar dig och kan inte rå för de men en eller två tårar rullar just nu.
Du var så mycket för mig och är fortfarnde inom mig, tänker på dig♥

Nä fy ... jag är så nere just nu ... och jag vet att jag borde gå och sova men har så mycket papper på borde som jag borde gå igenom hua för detta.

ni får sova sött så höres vi

natti

Kram

Internet ...

Kategori: Allmänt

Ja, nu är vi på plats ... har inte haft internet och de känns som att dagarna har beblandat sig en heeeeeeel del ... allt från jobb till flyttkartonger och allt va de nu kan vara ... MEN... JAG ÄLSKAR VÅRAN NYA LÄGENHET!!!!

De här är första gången jag sitter vid min dator i den här lägenheten så sist kag skrev i bloggen för en månad sen och lite till var vi i full gång med packande.
Vi har hunnit med de mesta och har nu både bytt dusch/badkaret till dusch dörrar köpt oss en ny diskmaskin vilket varlite kravet i den här lägenheten hehe ... vi har hunnit med en del men endå känns de som om vi precis börjat fast vi nu levt här i snart en månad hehe ... ja, men de tar tid att känna sig som hemma :)

nä ska fixa lite smått och gott sen blir de tv och slapp då jag haft en sjuhelsike dålig arbetes dag (Ja mina kära där av varför jag aldrig hör av mig hehe ... jag jobbar tills jag storknar och städare så fingarna går av och trotts de känns de som om vi aldrig blir klara)

Nej men nu när jag vet att internet funkar så kan jag då med andra ord blogga lite flitigare ( OCH BILDER KOMMER INOM KORT DÅ!!!)

ha de
Kram på er