Lillaamej

Bättre sent än aldrig...

Kategori: Allmänt

Nu i just detta nu ligger han i mitt knä tuggar på en kartong bit och är lika busig som en valp ska vara. Ja vi har blivit med valp en underbara söt liten Milton. Han flytta hem till oss för snart två veckor sedan och har redan blivit 9 går in på 10 veckor i morgon :) han är min ögonsten ( många tror nog att de här är i stället för barn men hallå hur gammal är jag ?) dock skulle jag inte våga skaffa barn med ola just nu då de var många som reagera så starkt på lilla Milton och vårt val.
Jag ångrar inte vårt val av Milton, de är en sak ni alla ska ha klart för er, de här är inget köp som vi bara över en natt sagt att vi vill ha sen att jag var den som styrde upp de hela nu är inte lika relevant som att han faktiskt är här och att han faktiskt är vår älskling och ögonsten. Ville bara ha de sagt och om de ska tisslas och tassas så kom direkt till mig och ta de så kan ni få en vettig förklaring i stället för att ni ska gå och tro saker.

Så åter till sånt som får mig att vilja stiga upp om morgonen.

Som ni nu alla vet lider jag av de där paniken. Och de är svårt att ta sig på allvar i bland och med Milton har de blivit ett måste då han inte klarar sig utan oss eller mig, på något sätt känns de skönt att vara behövd och de är just de som gör de så kul att nu vara hund ägare.
Många kommer säker regera starkt på mina nu väl ut valda ord , men de sårar mer att veta hur man tror sig veta hur vissa är men visar sig var något helt annat. Men men nu kallar jobbet och eftersom att de är min helg så ska jag försöka rensa tankarna och liksom tänka mig mera positivt :)

Ha de så fint fast de regnar <3