Lillaamej

Middag...:)

Kategori: Allmänt

Pappa är hemma igen :) jippi :) ... så nu bestämmde jag mig för att bjuda över Mamma, Pappa och lill sis på mat ... men sen vilken mat de blev då hahahaha
Pappsen får ju inte äta riktig tugg föda ...så de blev soppkväll ... men mumsig sådan.
En broccoli soppa Ala Emelie ... hihi vi såg så mycket bättre och filmen som kom efter, nu är jag slut hehe jobbade i dag me ... har jobbat hela veckan ... å så i morgon... haha ja ja...
Sova snart ... Juste glöm ej att ställa tillbaka klockan i natt klockan 3 hihi
Kram!

Hej hå vad står på ...

Kategori: Allmänt

Här? ja, jag har ooooont i hela kroppen hehe ... har vart en duktig kika och slängt sju helsike mycket burit en säng till källaren och en massa jocks jag inte knude må mig slänga ... sen har jag städat lägenheten bakat bullar lagat mat och juste jag jobbade innan de och de där vara liksom bara i går ... så dagen idag fick bli en mildare variation ... jobba till 16 och åkte i väg för att shopa med mammsen och syster ella ... när vi gått i några timmar åt vi en härlig middag och handlade mat senare ... jag blev en branvarnare rikare ... så nu äntligen känner jag mig tryggare.
Har inte haft någon sen jag bodde hemma hos mammsen och pappsen för två årsen så FY på mig ... usch va hemskt!
ska skaffa barnsläckare me förresten jag vill vara säker hehe :P 
men idag kändes ju mycket skönare men såååå ont jag har hehe.

Fyller år snart och de ska firas ... vill ju att hela familjen ska kunna komma så de blir samma helg som jag fyller år :) ... de kommer löpa hela helgen och sluta med en middag på min B-Day :) (med vännerna)
mycket mysigt.

ja nej ... nu ska jag se lite serier sen är de kudden som väntar :P hihi

Kram!

Ligger...

Kategori: Allmänt

Ner krupe i soffan min.
Har min turkos/vit prickiga filt och ljus överallt!
Älskar hösten!
Men nu när kylan är så här är de svårt att hänga med.
Pappa e kvar på sjukan och jag hoppas verkligen att han snart får ta och komma hem! 
Som läget ser ut nu, behövs ingen operation.

Min lägenhet har haft en väldigt unken doft.
Och då gör man ju som vilken desperat männsika som inte gillar obekvämma dofter gör!Köper ju upp sig på doft spray och allt va doft är, men de har gjort att min lägenhet fått ännu jobbigare dofter.
så nu kasta jag ut dom på balkongen och ställde ättiksprit lite var som i lägenheten i små koppar och snabbsglas.
De drar nämligen åt sig lukter så nu håller jag tummarna för att de suger till sig de hemska och får sig en naturligare doft ... vem vet de kanske får sköljmedels doften ... hehe de skulle inte sitta fel!

Brr...så kallt ... juste har ätit en så god "kyckling gratäng" ... kände inte för något köpt jucks när jag var och handla.
Nej de fick bli kyckling ala Emelie ... har jag någonsin nämnt att jag älskar minna smaklökar! ... hihi.
Blir hel förtvivlad när jag är förkyld och man inte känner smaker.
Men i dag är de inget med förkylning eller så utan i dag är de hög mysfaktor här hemma!
De liksom lukta helg! mitt på en tisdag, men som jag sa till shilan i dag, Tisdag måste ju vara lillhelgen då de bara går mys på tv. desperat hemmafruar cougar town och allt va de nu finns för mys... typsikt bara att "halv åtta hos mig" inte gick i dag hade time at allt  mat dricka ljus hehe ja allt ... älskar de där pogramet. Men åter till helgtisdagen ... Ni vet de där med att jag sa att de luktar Helg, Har ni någonsin kännt Helg doft?
Hehe, när jag var mindre var de alltid sådär. Fredagar var heliga! man kom hem och de liksom kändes i hela lägenheten att de var helg. De doftar ljuvligt från köket och Tvn var på i vardagsrummet med dukat jätte mysigt bord och levande ljus. Lampan i fönstrena som är tända och ner släckt över allt hehe ... åååå Helg och de liksom är varmt och mysigt ... så har jag kännt i dag ... behövde de här ... komma hem och bara gosa ner mig i soffan... vart länge sedan.

Juste Älskade syster välkommen hem nu, hoppas allt gick bra igår!

Nej ni, ska skriva klart en uppgift till skolan, förberda mat inför morgondagen och se på lite serier så mina ögon svider sen är de sängen som gäller ... Härligt!

 

Kram på er!

Info.

Kategori: Allmänt

En tarm har brustit de är så ... den liksom har gått sönder? hur kan den göra de... plus infektion i tarmfickor :( älskade pappsen ... :( ... men nu är han på sjukhuset och får all hjälp han behöver ... tänk bara om han envisat med att åka till landet? ...usch!
Älsklings pappsen!
Sån är han, envis som en åsna men ett hjärta av guld!
Men han behöver vila magen, hoppas inte på en operation.
och älskade syster, hoppas allt gick bra för dig idag.

nä ingen lust att skriva nu men vi hörs

Kram!

Mobilinlägg 2-okej ,fortfarande i väntan p...

Kategori:

Mobilinlägg 2-okej ,fortfarande i väntan på röntken , läkarnas tror dock på blindtarmen vilket jag också hoppas på. Inga farliga sjukdomar behövs här inte! Men avvaktar och skriver mer när jag vet mer! Kram

Mobilinlägg- sitter på akuten just nu med ...

Kategori:

Mobilinlägg- sitter på akuten just nu med pappis, han fick sådana smärtor i magen. Vi tjata in honom! Han är så envis min älskade pappa. Han tänkte åka till landet för att bygga på huset. Nej , fy säger jag , här ska undersökas och jag nöjer mig inte med att dom inte bryr sig! Så nu ligger han och vilar här bredvid i väntan på att rönkas , tack för att ni tar de seriöst fina läkare. Men så länge ser de bra ut. Håller er uppdaterade. Kram

Blickar framåt när mina tankar är bakåt!

Kategori: Allmänt

Jag är så snurrig i dag.
satt nyss och kunde knappt skilja på om jag sov eller bara dag drömde ...
jag har fått lättare att sjunka in i mina drömmar då och då ... men svårare att somna om nätterna.

Jag har svårt att släppa. De har jag alltid haft. Men i år har de vart värst!
Nu äntligen känns de bättre ... visst som nu flyger tankarna i väg på annat håll då och då, men för min del blir allt inte bättre av ord, som släpp de. för de funkar inte för mig.
Jag behöver krossa allt för att bygga nytt och de är väl va som hänt?
Jag har dragit mig ifrån allt just nu.
Jag orkar inte mer, jag behöver få andas innan jag kvävs.
Jag behöver upp ta kontakter som jag förlorat och bara tänka på mig ett tag och vem de nu än är som kan klandra mig för de förstår inte hur jag mår just nu.
Klart min familj gå först men jag också!

Så inlägg som kommer komma in nu ett tag framöver kanske kommer vara lättare om jag får fokusera på mig och mina problem.

Color !

Kategori: Allmänt

Samtalet i dag fick mig att inse så jävla mycket !
Fan Emelie du har redan vart där och nu igen?
hahahahahahahaahahahahahahahaa!
Jag är då allt undlig ... men sommaren var spår av saker jag behövde finna, innan jag insåg att jag är som jag alltid är ... och även om livet inte är som ett tv-avsnitt skulle jag fan kunna klass de som de ... jag har drama varje dag och jag måste erkänna att ibland älskar man de! (men bara ibland *tiss*)... haha!

Som sagt i dag har vart lite drama hit och dit ... nu sitter jag och försöker förstå varför jag åt den sista dextro, kommer ju va pigg hela natten!
Har hunnit se både desperata hemma fruar och cougar town ... tv av mina favvisar ... (oväntat va haha NÄÄÄ!)
så måste väl räkna får eller ta en sängfösare (haha!) eller nått för jag måste få sova!

Har hunnit med mycket i dag ... hann till och med , hör och häpnad träffa shilan i dag igen (se vilken lyckost jag är) ... haha (ja! shilan ta åt dig de där var en PIK! hehe naaw) ... men de var en snabbis lunch innan hon skulle ut på vägarna för att tuta och köra(så om någon sätt denne galning på vägarna var god och ring , 08- _____  a, va nu efterlyst har för något nummer) hihi ... nä då gumman du kör säker jätte, Bra!...(A)... nä men vi hann som sagt med en lunch , god sådan ... sen blev de tvätta för min del ... ja, vill ju inte ha dom högarna jag hade sist så de blev inte så mycket denne gång! hihi


Absolut de godaste sköljmedlet!

Juste kan ju slänga in en bild på lillaamej och shiliwippen ...


Haha inte så mycket bild men en så jävlans fint minne om inte annat (studenskivan som vi fixa!)

Hör och häpna nu! ...de funkar visst med att skriva av sig för nu börjar ögonen svida Jippi!


Kram!


You, i need you to understand!

Kategori: Allmänt

Mys på nivå!
Var i Byn med Shilan ... va ett tag sedan vi bara var oss liksom! ... Åt lunch och hann inhandla de som behövdes samt en fika :) ... haha ingen förstår sig på våra skämt! haha men de gör inget , tur bara att vi gör de ... liksom brödernafluffarna ... hahaha ... och de där är väl bara vi som förstår också antar jag hehe

Fick bli en ny väska,
kalender (som jag längtat efter i år ... och nu är den min filofax , fint ska de vara!)
Gav mitt stöd till rosabandet med genom att köpa deras otroligt dyra pennor men bara pengarna går dit är de värt varenda öre, så är de, jag stödjer dom totalt man är ju KVINNA!
Fynda på H&M med ... Linne och kjol som är super söt i mina älsklings färger hehe
Ny härliga vantar
Och MQ:s underbara munkjacka , med hål för tummarna .Hur mysigt är inte de?  
Ja och allt var de nu var ... (köpte de som just nu föll sig för mig (och familjen ta de lungt har tänkt på priserna hehe) just nu)

Lyssnar på en låt just nu som får mig att minnas när jag precis blev 18 hahaha vilka tider man hade då ... tragiska med mimmis och mormors bort gång men också ny funnen kärlek och festerna som erbjöds och sist men inte minst min intensiva träning!

Ska börja igen (de är bestämmt) men när tänker jag inte säga då Min familj är så stor och alla lägger sig i, de blir för mycket och jag slutar, samma visa gång på gång ... men jag var duktig, så jävla duktig ... jag var till och med stolt över mig själv för vilka resultat jag hade ... men har mitt mål och jag har vart där förut så jag vet att jag kan ... :) älskar mig själv (ja, shilan du läste rätt så hurra nu för fan hehe ) vill inte skada mig själv mer!
(ja, socker är en drog i mina ögon haha)
Kanske kan följa allt på bloggen ... kan ju bli min egna insperation och göra målen högre! men kruxet är att inte sluta och liksom hålla sig hela tiden ... Mimmis dö blev mitt slut dock ... tyvärr ... men min sorg för henne har än i dag inte läkt och jag känner att jag behöver släppa mycket av de där och tänka på allt fint.
nä, nu har de vart väldans mycket babbel här hehe

Juste dagens HAT går till SL som måste ha väldens sämsta singaler , alltid signal fel! Fy på er!


 





Kramisar!

Hemlisen!

Kategori: Allmänt

I går 19-10-10 Blev dom Man&Hustru!

De skulle bara vara dom, Med respektive mammor och deras kära Samt söta lilla Emil.

Men som i våran familj, Kan ingen hålla de så hemligt ( eller vi lyckades fixa denna överrasknings mottagning hemligt hihi) ... så vi , Syster sussie och jag ställde till med en (i våran mening och jag tror jag talar för Ella & Jimmy med)
underbara mottagning.
klockan hade hunnit bli halv åttta innan vi alla smög oss in i deras kök hemma, Som vi fixat och donat med lite till tugg och dekorationer.
När vi sett att bilen anlänt och nyckeln satts i dörren börja jag, Erica och lilla julia att sjunga (Aldrig, ska jag sluta älska dig) i från hallen såg vi hur de stod där med blickarna emot oss och lite tårgöda, hela gänget var med.
Vi hade fångat dom :) ... hela kvällen föll sig samman och oron för att dom skulle ta illa upp för att vi hade smuigt oss in för att fira dom(överraskning) Släppte helt och dom sa de ju gång på gång , "men ni känner ju oss"!
Jag hade tagit hjälp av en vän♥ att fixa fram Kom loy(lyktor man släpper upp i luften i stället för fyrverkerier) och innan gäster som behövde hem och brudparet skulle få vara ensam gick vi ut och dom fick tända en sådan för att släppa upp, de var så himlans fint, ÅÅÅ mys ... :)  Denna oro man haft för att all ska klaffa har vart värt var enda sekund! Grattis älskade brudpar! ÄNTLIGEN!!!!!!!
(mer underbara bilder kommer upp en annan dag men hitta den här suddisen nu, när dom släpper upp lyktan!)

Sjukan!

Kategori: Allmänt

Igår var ingen bra dag alls!
hade så ont att jag inte kunde röra mig , fick bli sjukan i dag.
med medusin (som pippi säger) fick jag nöja mig.
trode iof att de var som de var, en infektion.
men han vill ha koll så jag ska ta medicinen och avvakta ett tag, blir de inte bättre måste han se efter mer.

ska fixa allt i dag... mer info om de blir senare då jag känner mig bättre.
(min blogg mina bekymmer och här klagara jag om jag vill!)

Kram!

Låt mig låta avundsjuk låt mig säga Vad ja...

Kategori:

Låt mig låta avundsjuk låt mig säga Vad jag tycker men de finns Fan mer än en unge i den här familjen! När ska ni förstå de?

TOOOOODAY!

Kategori: Allmänt

Tjoff... Tre gigantiska påsar med tvätt blev rent i dag och jag har gått och kärat ner mig i mitt sköljmedel.
Ska bunkra upp med den sen så jag har hemma! den doftar ljuvligt hihihi
ska också planera lite för att över ta ett jobb, nu snart ett tag fram över.

Har gett mig tusan på att fixa allt nu ... stå högt!

Länge sedan med en bild slänger väl in en nu (inte från i dag)

(jag, någon gång i söderköping ... inte nyktert där inte hehe)


Kram!

Behöver!

Kategori: Allmänt

Jag vet vad jag behöver nu!
Ett nytt projekt, en ny uppgift att fullfölja.
Skita i allt Depp och fortsätta mot nya höjder.
hehe sån är jag ena dagen är allt svart och då menar jag verkligen mörkt!
Men å andra sidan vem har inte dom dagarna?
ska nog dra på mig den nya jackan och dom nya byxorna ... halsduken som fick bli min igår när jag och syster sonen var upp i byn ... Så skaka av mig de mörka men jag låter texten vara kvar! för att påminna mig om att de finns dagar som går upp och ner...
Så ... de gick fort, skönt tror de iof beror på att jag fick sova ut i morse hehe
Kram!

Mycket!(långt inlägg utan bilder!)

Kategori: Allmänt

Allt är så mycket just nu Läxor ( ja ni hörde rätt jag pluggar igen hehe) Jobbet, jobbiga stunder och jag har så ooooont i min mage .
Jag vet inte varför de liksom mollar sig som om jag har blivit slagen eller nått, ja, jag vet läkaren är ett bra tips om jag verkligen vill veta va de är! Men de är jobbigt de skulle bara säga att jag stressar och läkare på läkarhus är inte något jag absolut inte litar fullt ut på, då jag faktiskt vart där och fått tusen olika förklaringar.
En gång var jag där för en vanlig undersökning dom sa att de såg bra ut, hade tid hos en annan läkar på ett lite mer seriösare plan (av samma skäl men ) och de visade sig att de absolut inte såg så bra ut som dom påstått , så nej dom är jag inte 100 på.
Får se va jag ska göra just nu, behöver jag vila, men får ingen ro alls i kroppen, vill sova tills jag vaknar och inte sätta klockan på alarm.
Nej jag behöver en liten paus. ett litet litet tag och bara vara, inga måsten ,göra de jag vill. 
Å va härligt de känns att skriva sånt.
Jag hade ju ingen semester den här sommaren jobbad i ett och när jag väl var ledig var de tvätt i högar ( just fan sånt har jag ju också ) och liksom slit på annat håll ... klart jag unnar mig att dra ut på en vardag eller göra sånt man inte brukar ... men jag behöver annat ... jag vet vad men de är svårt.
och jag känner mig så elak så himla elak ni förstår inte jag orkar inte i bland, bröt nästan i hop när jag var tvungen att bekänna en sak för en person jag håller nära.
Jag vill böna och be i bland att få tyst i mitt huvud de liksom snurrar med allt från idioter till älskade och vart är då jag mitt ibland de här? lever jag ens för mig? är jag ego som vet va jag vill ha? jag känner inte mycket samtidigt som jag undrar när de blir lungnare.
jag vet ett klago inlägg men de är min blogg och de är så här jag känner mig just nu!
När jag suckar tror folk att jag är sur när jag missar samtal är jag för seg när jag inte kommer i tid är jag slarvig när jag tappar bort mig eller något då är jag klantig och när jag ramlar då är de fel på mig JAG ORKAR INTE!!!!
jag lägger av i mig själv snart jag som annars brukar piffa och tiffa har totalt glömt bort vem jag vart och när jag längtar mig bort är de alltid till samma sak nått lungt nått trygg ( nej jag är inte trygg just nu)
jag som är så stark annars va händer med mig jag bryter ner mig själv som om de liksom skulle vara en komposthög
jag blir sjuk stup i ett jag trivs inte med mig själv vissa gånger för att jag inte kan tänka ordentligen lägger ut mig själv som om jag vore dum i huvudet jag snörvlar och jag hostar vart är jag på väg?
när jag tittar mig i spegeln känner jag inte igen mig själv jag säger tyst för mig själv att snart du snart förstår du att de här bara är på ett stort skämt men då dimper räkningarna ner och man lunkar sig vidare för att skaffa pengar jag ÄLSKAR ATT JOBBA ! de gör jag verkligen men mina ögon svider och jag har yrsel ... mina lungor andas in skit och jag blir ledsen så fort de kommer nått sorligt på tvn jag ryser när döden kommer på tal och varför? varför är jag så här?
leker jag med mig själv eller kan jag bara inte vakna upp?
slå mig på käften och vakna upp?
ja för er som orkat läsa hit jag ber om ursäkt men jag behöver de här ,skriva ner de här just i dag!
jag vill inte klaga annars men jag har de bra bortsätt från att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta i bland att allt i bland känns i snigelfart och jag försöker få fram allt så fort. 
att jag ibland kan komma på mig att vara i en annan värld att ha seriösa mål men ingen stege att kättra på.
jag vill i väg ett litet tag hitta mig själv flytta till en annan stad vara glad att komma hem, känna att de finns nått annat just nu!
men å va jag är bortkommen just nu , lite bakomflötet, som om jag tagit någont(nej jag har inte) men jag som älskar så mycket hatar nu de mesta.
var de de här året som valde ut mig att vara så dyster?
jag är mer än så här så jag hoppas på att faktikt hitta de SNART!

HEJ!

Smycken!

Kategori: Allmänt

Svamp!

Kategori: Allmänt


Så mycket men ändå så lite ...

Kategori: Allmänt

JA! jag är deppig jag är förbannad på allt och inget tjurig och trött, trött på att sälla upp, trött på att inte bli hörd och på små skit som vänner och bekanta nä fy vill rymma ett tag vill vara borta en längre tid för att kunna gråta en skvätt eller vara glad , liksom lära mig mer om mig själv!

Har ingen lust till att ta tag i problem vill bara skrika fatta JAG TYCKER OM DIG!!! ... men jag orkar inte jag orkar inte bli mer och mer ner.

De finns något i dig som jag faktiskt inte sätt hos någon annan !

Tillbaka

Kategori: Allmänt

Vart i väg ett tag ... men är nu här!
Herre gud vilken kväll ... var på China tetern för stad up med magnus Betner , säger bara finns de någon roligare?
Fick också förfrågan att åka till dubai nästa månad svara man ja på de ?
hahaha ... alltså de kändes som ett frieri när frågan dök upp HAHA ...
men de skulle var super att åka i väg ... :) får se om de blir av , Dubai, ja ni, är de nu man lever livet eller?
Öl blev de med på den vanliga krogen ... Mysigt värre hihi
Kram!