Lillaamej

Semestern som försvann

Kategori:

Hoppar in lite snabbt och skriver : - "herregud va tiden gått ,nyss va vi på visning och dag sitter jag i vår nya lägenhet" 
Hehe allt har som sagt gått fort , för fort om man frågar min semester som bara rann i väg. 

Imorgon börjar mitt allvar igen med jobb och rutinerna ska läggas ... Fast va ska man säga? Vi har haft en si så där semester om jag ska vara ärlig. 
Allt har handlat om packning och regn bära å slita ... Så någon värst semester vill jag inte påstå att de vart ... De skulle iofs vart den förra veckan då solen stekte som den brukar i juli ... (Finns ju anledningar till varför jag ville ha juli å inte juni i semester  period) ( bitter? Jag?haha joo) ... De två första semester veckorna flöt för bi (bokstavligt talat då rengnet öste på för fullt) sen kom vi in på juli och vips så föll de varma strålarna på oss ... Lagom till slutet av semestern men början på vårt nya boende ... De är något lite mer speciellt med just detta boende ... Inte bara för att vi faktiskt fick den utan för just läget ... Jag är såld! 
Hehe lika såld som jag är på båtlivet ! Kan verkligen förstå hur folk älskar båtar och att puttra om kring i Mälaren / skärgården ...
De är något med de som gör att jag faktiskt glömt en del om hur illa semestern börja hehe (just med regn å rusk) vi har för övrigt också bott på stadshotell och ätit glass i mängder så skulle jag skrivit ett vykort så hade dom citaten vart de första hehe sen hade jag nog avslutat med att vi åkt kryssning och bara slappat på den andra båten med solen stekandes ... Mhmm härliga semester kom gärna å hälsa på igen (snart) ... Puss å kram Emelie hehe