Lillaamej

Lalalala

Kategori: Allmänt

Som texten lyder så sitter jag just nu och lyssnar på musik en sådan morgon som denna.
Är ledig i dag och de hade jag tänkt att spendera med Shilan i byn har en del att handla då mitt ♥:at fyller år nästa vecka ... ja jag vet att jag sa att jag redan köpt (eller sa jag de?) men i alla falla är klar med den stora saken sen är de lite små ting dom behövs till :) ... ja ja ... sitter och har precis kommit i stäminig för en sväng till byn ... Men Shilan jag måste få käka lite lunch nu så get your pretty hair och börja bege dig :)( Och rubriken var till dig Shilan)

Sen så får ni ha de så bra ni andra

Kram så länge!

I'm lucky I'm in love with my best friend

Kategori: Allmänt

Sitter och har precis ätit middag ... ♥:at är och tatuerar sig igen.

Har jobbat, men en sak som var underbar i dag var att när jag lämnade jobbet, var de fortrande ljust vilket de aldrig annars är och promenaden hem kändes lättare :)

Sitter och försöker få mig att bli lite mer inspererad av sommaren( vilket får mig att bli gladare) men den känns lite långt bort tyvärr :( ... men som jag längtar.

Så mycket just nu vill bara skriva av mig men håller på de ett tag till, jag vill inte förstöra de den här gången med massa babel ...(nej inte barn på G hehe)

sitter och lyssnar på Jason Mraz och myser insvept i en av mina älskade filtar( ja jag har en smärre mani för filtar haha) just den här är från mio och är jätte mjuk och skön.


Nä ska söka vidare via datorn lite saker :)

Kram på er!



Helgen.

Kategori: Allmänt

Mm ordet bara smälter i munnen helg. och så poff är de måndag (och mitt jobb är heller inte ett jobb där man jobbar mån-fre och ledig hela helgen nej nej ... i bland har jag ledig en onsdag eller en fre dag eller bara en gång i veckan) men man ska inte klag man har ett JOBB och de är de som är huvudsaken i alla fall dock vill jag inte slita ut mig så man inte orkar med nått fast riiiisken för de är väl ändå väligt löjlig , jag menar då jag  är en sådan spontan männsika och älskar när de händer roliga oväntade saker.

Hela helgen bestod av klas och 18-årsdagar apropå de MALIN GRATTIS ... Nu är du myndig också skiiit va gammal jag är hahaha ... min stora systers lilla skit till unge är nu 18 HÖHÖ ... :)

nej de fick bli ett kort inlägg i dag måste springa till jobbet nu och en sak innan jag gör de SNÖ ? Hoppas dom skojjar de där väder gudarna ...

Kram så länge !

Morgon stund har guld i mun.

Kategori: Allmänt

Ja de fick bli min underbara frulle i igen haha (ja, jag vet bablar om den varje gång men jag vet inte jag verkligen ÄLSKAR frukost hehe)
Fast jag har börjat med att äta vit peppar på morgonen , mitt jobb är ganska så krävande och många baciller flyger här och tvär och jag vill inte bli sjuk.

I går som sagt stor handla vi, men de behövdes montro ... de kändes som att de eka i kyl och frysen hehe.

Juste testade de där plåstret över näsan ... jag måste nog ge de en 2 av 5 ... för när du väl tar bort plåstret bli näsan om möjlig ännu tjockare av de att man är förkyld ( de är ett förkylnings plåster) sen kändes obehaglit fast de kan vara för att man inte är van också hehe.
Så nej en 2 av 5 får de bli.

Lyx här i dag , får nämligen skjus till jobbet :) ♥:at kom hem på lunchen så underbart slipper stressa.

Nä ska göra mig i ordning nu i alla fall.



Måste hylla min kaffemaskin som gör faktist gott kaffe fast man inte riktig kan tro de.
(dock hoppas jag på att dom kommer med godare kaffe latte den är för söt men men vilket ilandsproblem man har)
:)

Ni får ha de bra!

Kram!

God kväll!

Kategori: Allmänt

Är hemma nu , vi har hunnit med att stoooor handla efter jobbet :)
Är så trött ska väl ta och krypa ner i sängen snart.

Hehe
ja, ja de blev inte så mycket att skriva dock.

Hehe

Kram!

God morgon!

Kategori: Allmänt

Ja de är morgon för mig , sitter och äter frukost på mitt vanliga vis.

Jag och ♥:at va ju en sväng för bi gränna när vi åkte till falkis, där köpte vi lite polkagrisar och i går fick de bli en "polkagris provning"  många udda smaker, men sen hade vi ju också 7 st att smaska på.
Jag har alltid vart förtjust i Lasse Åbergs verk och till provningen fick de bli en klassiker nämligen "snowroller - sällskapsresan 2" hehe

förövrig, skrev ju att de snurra i förra inlägget, har fortfarnde inte kommit underfull med va de kan vart ... usch men läskligt va de.

Har hunnit testa den nya Daim glassen med päron ... något i min smak de där :) super god.

Var ute på landet i helgen(mamma och pappas) efter jobbet i lördags ... de är synd att snickarna är så konstiga som byggt på huset snart vill jag ta dit fuskbyggarna enbart för att sätta dom på plats (alltså snickarna) de skiljer sig cm i varje vrå i köket och så har dom gjort något undligt med skorstenen så den är för tillfället brand farligt ... nä fy ... och så har dom missat något rör i bad rummet att ens sätta dit fast dom har ritinigarna och de är liksom inte att bara bila upp golv för sånt är dyrt och väligt onödigt ... får se om ♥:at har någon lösning till hjälp för mamma och pappa.
Huset är helt nytt och väldigt fint i övrigt :) ...

sitter och dricker kaffe i min fina filippa K mugg som jag fick av min lill sis för några år sen ... ska snart i väg för att jobba ... dock vill jag snart börja cykla till jobbet, men har då problemet vart jag ska ställa cykeln  när jag kommer hem för vill inte ställa den där ute då jag inte vill bli av med den ... jag älskar verkligen den där cykeln :) ... den är min i fullo , färgen , korgen , storleken allt är så perfekt den är verkligen rätt :) , därför skulle de vara jobbigt att bli av med den.

nä måste ta och göra mig i ordning nu ... så man hinner till jobbet (de tar ju sig en tid att ta sig dit) hehe.



Smakerna :

Mojito  Jag - 1 och ♥:at - 1
Kärlekstång  Jag - 2 och ♥:at - 0
Super sur  Jag - 4 och ♥:at - 4
Blåbär lakrits  Jag - 3 och ♥:at - 1
Gränna polkagris (orginalet) Jag - 5 och ♥:at - 5
Blåbär Jag - 3 och ♥:at - 5
Salt lakrits  Jag - 3 och ♥:at - 2

Så gränna polkagrisen är den äkta och bästa varan :)



Jag gav denna en 4 hel klar värd att köpas och av njutas hehe ♥:at va lite si så där till den här hehe


Nä måste springa nu

Kram!

De snurrar ...

Kategori: Allmänt

Fy vet inte va som hände satt och kika på solsidan med mitt älskade ♥:at och två vänner ... å så helt plötsligt börjar mitt huvud att snurra ... och de har fortfarande inte släppt ...så fort jag blundar känns de som att jag åker något super fort :( ... usch!

Nä ska ta och ta de lite lungt nu.

Kram!

Mmm ... ledigt!

Kategori: Allmänt

Ja mötet på morgon kvisten fick mig att tänka lite ljusare ... ska testa och se i alla fall, dock vill jag först se mitt löne kuvert ... ♥:at fyller ju år snart med och jag vet precis vad jag ska ge honom vilket får mig att bli överlycklig ... hm vet inte om han har listat ute för han har slutat tjata om att han vill ha en sådan (dock har jag vart tyst som en mus och inte sagt ett kyst om något) ... så ni får se hans present när han öppnat den :)

Har gjort kokostoppar kan slänga in lite bilder och receptet på mat kategorien lite senare ... vi ska snart i väg för att handla med mamma och pappa ... hihi ... nä inget vi egentligen brukar göra men de kan bli trevligt :)

nä ska bara ringla lite choklad över topparna nu sen bär de i väg.

Kram!

Ledigt ...

Kategori: Allmänt

Ja i morgon är jag ledig , dock ett möte in bokat på morgon kvisten ... men sen är de fri tid ... :) jobbar dock fre och lör men ska hitta på skojsigheter efter de hehe

jag vet inte men känner mig inte helt 100 just nu har ont lite varstans och fått tillbaka blåserna på tung kanten vilket är ett super tecken på att man har en infektion ... men så i helgen va jag ju ledig i lördag och då mådde jag prima men så kommer jag tillbaka till jobbet och de börjar igen hm ... ska kika på om de bli bättre i morgon och kommer tillbaka på fredag ... samt att jag ska testa en ny produkt i kväll ... ni kanske har sätten på tv ... i stället för nässpray så kan man sätta plåster på näsan super sexigt jag vet haha ... men har fått nått konstigt (polyper tror jag) för jag kan inte andas genom näsan när jag sover och de är så himlans jobbigt då man vaknar på morgonen och de känns som om man får ut ett helt dammoln när man andas ... nä så detta ska testas och hu va skönt de ska bli om man kan få sov friskt.

Jag har aldrig vart en morgon människa och ännu mindre en frukost människa, men något har hänt ... nu MÅSTE jag ha frukost, jag kan inte gå utan för dörren om jag inte får frukost ... dock är min frulle en riktig hotell frulle också de består viserligen av jordgubbar och någon annan trevlig frukt med yoghurt tea/kaffe fralla med trevligt innehåll och eller skorpa på de haha ... men då håller jag min balans på dagen slipper migrän och andra otrevligheter ... samt att jag kan fokusera bättre på de jag håller på med sen har jag ju en halvtimmes frisk promenda till jobbet också vilket aldrig slå fel ... men dumma lillaamej kan ändå inte låta bli den där ni vet chokladen till kaffet på efter middagen eller något gott att dricka till lunchen och de är ju inte kul ... får se om jag inte kan lägga om kosten lite började ju viserligen med chasewnötter i dag igen och de är ju alltid en nöt som är både nyttig och god ... levde på sånt när jag tränna, jag åt ju inte pasta ris eller potatis och undvek mjölk de hjälpte hahaha ENORMT .... men jag herre gud va jag babla och ♥:at mitt snarkar som vanligt hahaha ska snart ta och krypa ner till honom ... kan liksom inte annat än att njuta lite just nu solen är ju frame lite titt som tätt och snön håller på att tina upp vilket man verkligen hoppas på att hända hehe ...

slänger in en bild på våra pojkar ... och sen blir de en goodnight för min del ....



Kram

Nej vänta skulle gör om min header men bilden blev B men titta på de här : 



Stranden i falkis ... skit va jag vill ha soooooooommar nu :)

NU Kram!

Hej hej ...hemskt mycket hej...

Kategori: Allmänt

puh ... sitter ner krupen i soffan väntar på ♥:at som är i väg ...
har jobbat som en tok denna vecka ledig i mon ... såååå skönt :)

har inte sagt de men vi har fått tillökning här hemma två bröder som just nu ligger och spinner här brevid (monster katter hehe) Boink och Armani ...
detta hände någon dag efter vi anlänt från mini semstern till falkenberg ... som för övrigt var underbart ...

Utsikten från rummet dock tog jag den inne från då vi precis kom in till rummet (vi hade balkong)

Plusgrade och knappt någon is ... jag vill ha soooooommar de skulle dock vart ännu mer underbart att ta sig en tripp dit på sommaren ... får se hur sommaren ser ut :)

nä ska ta och fixa lite slänger upp mer bilder någon annan dag

ha de

Kram!