Lillaamej

länge länge

Kategori: Allmänt

jo jag har länge grubblat över de här så om du läser detta nu vet inte om du har sätt min blogg över huvue taget men gör du de så FUCK YOU ...du hade din äckliga lilla chans ....

ja till nått annat nu då ... i lördags var de fest här hemma älskling fyllde år och allt var finne mang ja gjorde min pasta sallad ungefär hela dagen hehe men gott blev de vi hade 3  stora skåla + en bunke full med salladen ... men men va gör man inte när de skulle vara närmare 30 pers här jaja sen blev de maräng swisch hihi eller a stavas de så hmm ? hehe 
han fick fina presenter och mamma , pappa och lillsyster hade sagt att de inte kunde komma för att överraska honom lite och  suprice de kom hehe han blev väldigt förvånad eftersom att de sagt att de skulle vart på landet hehe. 

min present till honom blev något han längtat efter sedan han köpt bil ... + tusen andra små saker hehe 
en mugghållare som jag tro de eller ej lätt som en plätt beställde fast när han skulle gjort de långt innan hans födelsedag skulle de vara betydligt svårare än vad de var för mig. ( juste kanske ska till lägga att detta inte är en vanlig mugghåller som du köper på typ mekonomen eller nått sånt nej en sådan som skall var inbyggd i bilen hehe ) 
ja nej men jag rinde till bilhandlare på måndagen och fick hämta ut den på onsdagen tänkt dig de du älskling jag behövde inte krongla allt för mycket hihihi puss på dig. ... ja ja nej men just den dag alltså onsdagen åkte jag till bilhandlare tidigt på morgonen var väll där runt 9 halv 10 kommer in dit och ber att hämta ut den sen när jag väl gjort de frågar jag hur jag lättas tar mig där i från och dom trode jag själv hade bil och blev minst sagt förvånade när jag sa att jag inte hade, kvinnan bakom disken kolla på mig och sa så här -öhm jaha hmm öhm vänta då ska kika när nästa buss går . går i väg en sväng kommer tillbaka , jag är ledsen men bussara har slutat gått suck jag fick till att gå super långt men tur som de var har jag en gps till hjärna i bland så ja hitta en buss på vägen som dom inte visste om som tog mig till ikea i hehe ja i bland har man tur hihi.  

jaja fest var de ialla fall men nu ska jag fasiken ta och kika på tv me älskling hörs 


hade

Puss&Kram Emla
 

Satt och lekte lite med datorn och fixa detta ....

Kategori: Allmänt


=)




ps, tack natta för hemsidan =)puss gumms

Grattis vart du nu än är ...

Kategori: Allmänt

i dag är dagen då mimmis skulle fyllt år ... jag saknar dig så oootroligt mycket ...


Grattis
Puss&Kram
DIN EMELIE




MIMMI