Lillaamej

Its you ...

Kategori: Allmänt

Jag är en julfantast och jag skulle gärna tro att tomten finns :) hehe ... juste nu är lussebak och näst in till alla julklappar klara ... adventskalendern har vart klar sedan veckor ... och de känns som att jag har liiiite kolla i år hehe. 
De är en underbar känsla att veta att man inte behöver stressa.
Jag har vart ganska emot att köpa saker från internet, men i går klickades de hem födelsedags presenter och julklappar smidigt och förhoppningsvis tryggt (min största oro när man nät handlar) jag älskar att strosa i butik efter butik men just i går fann jag de mycket mycket billigare på internet och som jag leeeeetat efter just dom som inte finns någon annanstans så nu är jag nöjd ... puh... dock har jag min älskades present (vet va jag ska köpa men tiden) kvar. 

nää nu ser jag att klockan tickat i väg ni får ha de så bra där ut ... 
Kramar och hoppas på snööööö snart. 



Gränna är väl ändå en jul tids stad? ... denna bild är från i våras när jag och hjärtat var där ♥ 

Infektion.Arg och ett låååångt inlägg

Kategori: Allmänt

mm kunde inte sova i går natt hade så ont vakna 04.30 för att vara Exakt av att jag börja gråta gick upp och gjorde varm mjökl med honung men de hjälpe inte fick en annan effekt av de som jag inte behöver ta upp.
Jag som hade bokat in en ansiktsbehandling jag fick av lille syster i fördelsedags present(super tack) och annat smått och gott som tillbehör på spadagen.(som jag fick av mina andrar systrar och familjer super tack)
Vet att de inte är bra med massage när man är sjuk men ansiktet sägs inte vara så farligt så jag gick, jätte skönt borstätt från att jag hade så ont att jag kämpa varje gång jag svalde fy de var hemskt.
Sen hade jag och älskling bestämt att ha en mysigt hemma kväll vilket de till en början var, fram tills vi skulle se filmen, (röluvan och varjen de nya hon som är med i mamma mia osv hehe ) ja den var bra den halvan jag såg sen sova jag och vakna kallsvettig och tillsut stod jag inte ut.De blev till att ringa närakuten. fick en tid.
Kommer dit blir bemött av en underbar sköterska som hjäper oss.
Men när läkaren väl dyker upp 15 min senare är han inte bara otrevlig utan rent ut sagt förjävlig och elak.
Har ingen som helst empati för mig som sjuk och när jag säger att jag mår illa säger han gapa och när jag inte kan gapa så stort han vill suckar han och säger ja jag har väl sätte de jag behöver se vi gör ett  Zenka?stavas de så? i alla fall ingen förklaring till va de ens är och när jag väl gjor sticket i fingret flyger jag in på toan och gör de ovannämda vilket i sin tur resulterar i att läkaren pratar med min älskling och frågar honom om jag tål pencelin , älskling ber han ta de med mig, men läkaren säger allt den han skulle säga till mig just till honom och inte nog med de sen säger han kort vi stänger snart (URSÄKTA MIG NU : DE VAR FÖR I HELVETE 30min KVAR)  jag kommer ut slänger på mig kläderna och då säger älskling de läkaren sagt om pencelin (tur att jag tålde de då) sen går jag fram till läkarens dörr och frågar om de va något mer då  viftar han bort oss nästan som om vem fan är ni ... Jag är så less på den svenska sjukvården att jag undrar hur vi i svergie egentligen kommer att klara oss om några år? dessa människor som ska ha hand om oss när vi är sjuka kan inte ens förklara till pasienten hur de är (denna läkare visste inte ens va de var för fel på mig utan sa infektion och pencelin sen skulle jag vara nöjd tyckte han)  
läkren sa inte ens hejdå men de gjorde där emot den urgulliga sköterskan som hälsade kyra på dig till mig och de faktiskt värmer att höra sånt.
mindre än  var vi i stan och skulle hämta ut pillerna och då var klockan inte ens 22 och jag fick köa för att få de och när vi var påväg hem var klockan inte ens 22 så den där läkaren som hade så jävlans bråttom att stänga borde förlora sin licens och de han sa förövrigt var att jag inte borde komma till dom utan åka till den stora akuten (men mitt problem var inte så allvarligt som någon som fått en hjärtattack eller som någon som brutit ett ben så varför ska jag ta upp deeras tid på den stora akuten när mitt problem lätt kunde botas med pencelin som han nu "snällt" skrev ut och  så varför jobbar han ens när han är så trött på sitt liv? jävlar va jag är sur nu)  


Förlåt mina kära läsare men sånt här gör mig ARG som ett bi och jag hoppas inte ni förlorar synen på mig för detta inlägg.
kan iof lägga ut en ROS (ni vet som dom i tidiningarna) : för min älskade fästman som jag inte vet vad jag skulle göra utan. 
Om han inte fanns skulle jag blivit galen där på sjukan haha.
Gud va han ställde upp för mig i går när jag mådde så här <hoppas inte han blir smittad fy bubblan va jag inte önskar honom de för de gööööör oooooooooooooont >
Nej men i allaofall JAG ÄLSKAR DIG MIN FINA UNDERBARA ÄLSKADE FÄSTMAN!


nä nu ska jag ta en tablett och sussa ska nämligen hjälpa syster yster i morgon till dopet för Leo :) 

Kram från lillaamej



Glad och faktiskt nöjd.

Kategori: Allmänt

haha va illa de där lät men ja, jag är ledig i helgen vilket jag kommer vara helgen efter.
Då blir de dop och i dag var de kalas för bästaste Max :) ååå så söta han är.

just nu har vi våra vän över och lite vin på de så är de tummarna upp.

Nä ett glas till och lite spel.

ni får ha de så bra där ute.

Kramar från lillaamej.

Hej på dig!

Kategori: Allmänt

I dag blir de till att jobba som i går, men har vart ledig länge nu (fast ni vet ju hur de är , man är inte ledig, så där slappa ledig i allafall)
Har hunnit fylla år och har hunnit med en hel del annat med.
Många frågar mig om va man önskar sig när man fyller år eller jul .
Och i dag slog de mig. UPPLEVELSER , ja allt från bio till hotell till sånt man kanske inte har råd med ibland, så får man de där vissa tycker är tråkigt, presentkort. Men oj så bra, du får ju nyttja de på sånt du kan uppleva ,sånt du kan ta på, sånt du du faktiskt får ta dig tiden till.

Så snälla tomten i år önskar jag mig de.

nä måste springa men tänkte liksom lätta på hjärtat lite.

Kramisar från lillaamej

De hörs på stegen när du går.

Kategori: Allmänt

Åh så typiskt Lillaamej.

Hehe

Hade lyckats klicka bort redigeraren där av bildtorkan :)

så nu ni kommer de här lite bilder från tiden som vart. (dock inte från mammas födelsedag så de får komma senare gick ej att lägga upp =/ )



Vandring i gamlastan (stockholm)





Mitt livs Kärlek♥












Våra ringar♥


lite bilder från oss.

Är ledig som jag inte vart på ett bra tag så i dag kom Älsklings mamma & pappa å syster för bi
på en fika (jag fyller år snart hihi)
Fick underbara presenter och de var riktigt mysigt att sitta och fika i soffan medans vi prata på om allt och inget.
härliga Söndag måste jag få säga!
Bakade kakor tills jag nästan storkna och i går var de bullbak så nu finns de fika här måntro.
De ska viserligen sparas till födelsedagen men de känns skönt att vara klar.
jag har ett tema detta år me nämligen chokladprovning ... ( är lite små närvös faktiskt)
så choklad har vi haha måååånga kakor hehe.



Nä nu ska vi ner till källaren och rota (sent va? hehe men snart är de jul så vi måste fixa så allt får plats)

Ha de bra alla fina!

Kram från Lillaamej